Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!

22.02.2020 и 22.12.2020 ще са съдбоносни дни
Обновена: 3 яну 2020 08:59 | 2 яну 2020 21:29,
144
Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!
Снимка: BulFoto архив

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не им дойде времето.

Още по темата

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината, предава DarikNews.bg.

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
2
 
! Отговори
Катя - Сливен преди 3 години
Да война ще има защото хората живеят с материални неща наи вече богатствата кой повече да има, но не всичко е пари на тоя свят, къде здравето,къде изкрената и изтинската любов, защо гледате без труд да изкарвате пари които са дадени за да посрещаме нуждите си, парите са от ръце на раце и са пепел. Аз желая на първо място ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, РАДОСТ и нищо друго то си идва постепено.
128
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Епидемията вече я има, коронавирусът, който се разпространява бързо и все още няма ваксина!
127
1
 
0
 
! Отговори
Недостоевски преди 4 години
Мечтата за Константинопол на един мегаломан наричан с уважение от Византийските авторитети "полу-грък", била осуетена от намесата на една вражалица. Вероятно въпросната си няма хал-хабер, че му е намерила цаката на откачения завоевател, но на нея се приписват заслугите, че ако съборят статуята му намираща се в пределите на града, гадното *** водещо обсадата ще умре. И то умряло. Умряло щото продажници са го отровили, но не стои добре във вековната история. Там майка 10-13 век и КГБ. Отврат.
126
0
 
1
 
! Отговори
Умен като Боб преди 4 години
Национален ефир, детектор на лъжата.... ти колко си прав!
125
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ме е вярно, на мен Ванга ми каза, че тази година Путин ще си присади цици и ще смени пола!
124
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има две сигурни неща в животът на всеки - смъртта и Съдния ден. Така че за тях се гответе, за срещата с Великият Последният Всемогъщият Единственият Съдник. Господът на Световете.
123
11
 
10
 
! Отговори
СЕРГЕЙ КАСТАРНОЙ ЛИ! преди 4 години
Всяка информация, която идва от крепостните мужици е гнусна лъжа.
122
6
 
16
 
! Отговори
Fakenews преди 4 години
Да бе, да, ще скрие от нас такава "важна" новина , а ще я сподели с някакъв недодялан руснак. Само се чудя кой ви плаща да разпространявате такива просто-тии.
121
6
 
11
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
В Русия, високотехнологичната държава, и с най-образования народ непрестанно се занимават с Ванга. Там КГБ-то още не е сменило сценария.
120
3
 
31
 
! Отговори
Ай сиктир! преди 4 години
Оправете си заглавието!!!Не Ванга ги е казала тези думи, а някакъв измислен руски журналист!!!Ванга нищо не е казвала за 2020 година!!!И така и аз мога да си измисля нещо апокалиптично и да кажа, че Ванга ми е казала да го кажа, когато му дойде времето!!!Защо ли изобщо си изгубих времето да чета глупава и измислена "статия"!!!
119
1
 
29
 
! Отговори
И.Б. преди 4 години
Оставете Ванга на мира. Измислици под нейно име трябва да бъдат санкционирани.Що се отнася до избухването на войни, в момента се водят постоянно войни, но още не световни. Всяка война поражда ответствена война. Нали трябва да се пласират оръжейните производства на "напредналите и развити" държави без оглед на съществуващия там строй.
118
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека уж бил най-интелигентното създания на тази планета а още вярва богове и ясновидки.... трагедия.
117
6
 
10
 
! Отговори
много си зле преди 4 години
До православенТова православие го обърнахте на баш комунизъм!Голям мерак да си православен партиен секретар,а!?
116
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение. -> мале мале дракон ще хапне огнената топка
115
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що ни занимавате с глупости... Ванга...пророчица... една смахната бабка, чиито несвързани брътвежи наивниците попиват като гъба... *** нарот.
114
3
 
21
 
! Отговори
Лаик преди 4 години
Абе що ще рече ""внезапна война""??! И к'ва друга има -. постепенна ли ,или "яваш-яваш" война?!!!!
113
3
 
17
 
! Отговори
Бай Хуйвей преди 4 години
"2022 или 2222" Трябваше да го напишете по отгоре, за да спра да чета. Поредните измишльотици.
112
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тия бози не им ли мина времето , още ли има будали дет четат свободни съчинения на псевдо журналисти
111
3
 
20
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
.... А Ванга знае ли че е направила тези предсказания ?Упс, тя е умряла отдавна и не може да потвърди или орече .Ама пък иначе е бааахти удобното . Така разни "тълкуватели" хем си чешат егото и публикуват разни небивалици ами и когато не се сбъднат вината пода върху бабата а не върху тяхната "репутация" .
110
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да съдим руснаците за авторски права над Ванга. Едно, че бълват глупости на килограм от нейно име и второ, вече са я приватизирали и дори не споменават, че е българка.