4 зодии, на които може да се доверите

Вижте кои са те
16 яну 2020 15:04, Ивета Иванова
5
4 зодии, на които може да се доверите
Снимка: Pixabay

Тези зодии са стабилни, лоялни, няма да ви предадат, може да им имате доверие и трябва да знаете, че винаги ще са до вас и ще опитат да ви помогнат. Те няма да избягат или да се скрият, ще ви кажат истината в очите, ще са истински приятели и ще докажат, че може да разчитате на тях. Ето и кои са те.

Козирог
 
Козирозите са сред най-сериозните, работливи, организирани и морални зодии. Следователно определено може да разчитате на тях. Те са съвестни и поемат отговорност. Няма да избягат от задълженията си, ще ви помогнат с каквото могат. Може да им вярвате, мразят непочтеността. Намират решения за най-заплетените проблеми, поправят хаоса, дават много добри съвети и няма да ви подведат. Понякога са перфекционсти. Мислят за всичко, подготвили са се и за най-лошото, и за най-хубавото. Много държат на приятелите и семейството си, не предават принципите си.
 
Телец
 
Те са инати и не на всеки му е лесно да се справи с тях. Но ако спечелите Телеца за приятел, той остава до вас завинаги и посвещава енергията си на вас.
 
Най-хубавото е, че не говорят празни приказки и държат на думата си - ако обещаят нещо, ще го изпълнят. Ако говорят за чувствата си - не ви лъжат и заблуждават. Изключително стабилни хора, нищо не може да ги промени и да ги превърне в лош човек. Това, че са инати им помага - непоклатими са, държат на принципите си, не предават вярванията си - така няма да предадат приятелите си и ще постъпват морално. Знаят какво искат, имат отговори и решения, подкрепят ви в плановете, работят усърдно и продължително. Щедри са и може да разчитате на помощта им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катж видях 1.Козътаа...няма нужда да продължавам да чета лъжите и Нелец хаххаха
4
0
 
4
 
! Отговори
Хе хе хе преди 4 години
Имах съученичка скорпионка. Умееше да си мълчи, не разнасяше клюките, които чуваше и дори на най-близките си приятелки само в краен случай казваше по нещо и то само с няколко думи.Но с майка си споделяше всичко, абсолютно всичко, включително и за най-невинните, дори несподелени от момчетата увлечения на останалите девойчета. И лелката(майка й) се намесваше, когато реши, че трябва да го направи. Казваше или на класната, или на съответната майка какво е научила. И после стой, та гледай!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наскоро тествах една Рак дали ще ме предаде. Предаде ме! :)Рачките са меркантилни, прилепчиви и не са лоялни, ако не виждат полза от това.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам много дискретна жена-"Рак", която обаче неколкократно злепостави друга колежка, като "изпя" споделени от нея неща пред друго лице. Направи това, за да се подмаже на другото лице, докладвайки му, че е разбрала нещо, което евентуално би могло да го постави в неизгодна ситуация. От всичко това пострада още един човек, който имаше взаимоотношения с наивната колежка, която се беше доверила на жената-"Рак".Иначе, през годините жената-"Рак" неведнъж доказа, че може да пази тайна.
1
0
 
9
 
! Отговори
И докато четях, преди 4 години
се сетих за двама абсолютно безпринципни "Телци", които обаче винаги се придържат към едно правило - в името на собствената си изгода биха причинили всекиму всякакви мерзости, дори и на близките си. В напреднала възраст са, така че са се доказали през годините. Единият от тези "Телци" е мъж, дългогодишен шеф, а другият е жена, добрала се на средно висока шефска позиция по най-древния начин, но впоследствие вманиачена да накара околните да й признаят качества на стабилна умна жена, каквато не е.