Кои са най-чувствителните зодии?

Тяхната чувствителност е голяма, но голяма е и ранимостта им
17 яну 2020 16:22, Михаела Лазарова
5
Кои са най-чувствителните зодии?
Снимка: istock

Любовта и щастието за някои зодии се измерват със степента на разбиране във връзките и отношенията с другите. Някои зодиакални знаци имат по-голяма нужда да бъдат разбрани от другите. Това ги кара да се чувстват стабилни, щастливи и обичани във връзките си.

Тяхната чувствителност е голяма, но голяма е и ранимостта им. Когато се чувстват неразбрани, те страдат дълбоко и потъват в съмнение дали са обичани от половинките си, дали са значими за тях.

За тези зодии търсенето на разбиране от страна на партньорите им е много важно, защото така се чувстват по-малко сами в отношенията си.

Характерен белег за дълбоко чувствителните зодиакални знаци е именно стремежът към това да бъдат разбрани и приемани такива, каквито са. Те притежават дълбока състрадателна душа и подхождат с емпатия към проблемите и чувствата на другите. Когато не получат същото в замяна страдат много силно.

Липсата на разбиране за чувствителните зодии е сериозен проблем. Кара ги да се отдръпват, да се чувстват несигурни, да се затварят още повече в черупката си и да не допускат да бъдат наранени. Разбирането от страна на партньорите и приятелите им е важно за тях, защото ги кара да се чувстват значими и добре приети в живота на важните за тях хора.

Кои са най-чувствителните зодии в зодиакалния спектър, за които това да са разбрани и добре приети е от първостепенно значение във връзката?

Рак

За Рака желанието да бъде разбран е част от душата му. Да се почувстват разбрани и да усетят подкрепата на половинката си за Раците означава върховно щастие. Тази зодия е толкова чувствителна, че може за миг да се срине, ако не срещне разбиране от страна на близките си, приятелите си и партньора си.

Когато Ракът почувства, че не получава онова, което дава във връзката, той преживява това много драматично. Чувства се наистина сам. Да получи разбиране и подкрепа за Рака означава да се чувства, че принадлежи някъде, а това е много важно за него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
... преди 2 месеца
До Анонимен
Скорпионът е гениален да "издрънка" нещо от теб, на аванта, тъй да се каже. Ако става дума за семеен скорпион, парите се спестяват и се харчат САМО в крайна нужда. Не са особено привлекателна или чувствителна зодия. За пресметливост, прознаван им го. Аз съм рачка и чувствам болезнена нужда да се раздавам.
4
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НЕ СМЕ ЗОДИИ ВЕ!!!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Написаното за "Близнаци" е вярно.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ракът иска пари. Там е чувствителен. Трябва някой да го издържа. Близнаците и Скорпионът пък са закърнели откъм чувствителност. Скорпионът е обратното на чувствителност.
1
1
 
5
 
! Отговори
оцебе преди 2 месеца
Аз съм РАК и мисля, че дескрипцията е написана напълно правилно. Има моменти, в които, ако не почувствам подкрепа от половинката си, се чувствам неразбран, самотен или игнориран. Давам всичко от себе си да преодолявам такива моменти с лека ръка, но както се казва - рака си е рак и не е лесно