Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?

Кои са признаците, че сте готови за сериозна връзка...
17 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
71
Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?
Снимка: Pixabay

Може ли той да създаде семейство, ако все още крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават много жени, които са достигнали етап, в който не са сигурни дали наистина разчитат на човека до тях и се чудят къде се виждат заедно за в бъдеще. Всъщност, няма ясен отговор на това кога един мъж е готов да предприеме нова стъпка във връзката, защото това зависи от много фактори.

В много случаи жените имат силна интуиция и винаги познават, когато той изпитва чувства към тях и иска нещо по-различно. Но съществуват и много тежки моменти, в които те се съмняват в неговата преданост и не знаят дали той желае да запази свободата си или да има пълна къща с деца и любяща съпруга.

5 начина, по които да познаете дали е готов за сериозна връзка

1. Когато жената е приоритет номер едно
Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да проверите дали сте сред приоритетите му. Ако работата или любимият спорт, например, ви изместват и той отлага или съобразява срещите си спрямо тях, то в момента просто се нуждае от приятна компания, но връзката не му е най-важна.

Но когато приятелят ви е готов да излезе от работа, за да дойде и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато ненадейно го помолите, със сигурност вие сте най-важното, с което иска да ангажира вниманието си в момента.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: семействовръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
29
 
! Отговори
Днес у нас, преди 4 години
а също и в съвременните държави от европейски цивилизационен тип, ако и двамата съпрузи имат високи собствени доходи, те се договарят каква сума ще внася всеки един от тях в семейния бюджет, а останалите му пари са си на негово лично разположение. Той решава да ги пести ли или да ги харчи по някакъв начин. Естествено, ако единият е спестовник и купува само най-необходимите неща, а другият е на вълна "Хей, живот", спестовникът ще се опитва да следи какво харчи бонвиванът.
1
1
 
24
 
! Отговори
Горе-долу е вярно преди 4 години
това, което се твърди в текста. Оспорим е само е само онова, което е казано за общия бюджет.Общ бюджет, при който всеки един от съпрузите следи до стотинка какво печели, какво внася у дома и какво харчи другия - това е било задължително за повечето двойки по времето на социализма, когато и двамата работят и почти всички получават малки заплати.През царско време в почти всяко семейство само мъжът печели. Затова той сам решава какво да казва на жена си, по колко пари и за какво да й дава. Днес..