Предсказанията на Ванга за 2020 г.: Покушение срещу Путин, цунами в Азия

Британско издание с коментар за сляпата пророчица
Обновена: 19 фев 2020 08:53 | 18 фев 2020 20:30, Камелия Цветанова
109
Предсказанията на Ванга за 2020 г.: Покушение срещу Путин, цунами в Азия
Снимка: БГНЕС

Баба Ванга е считана от своите последователи за балканския Нострадамус, благодарение на предполагаемите си мистични сили.

Сляпата пророчица посмъртно пожъна международна слава през 2000 г., когато нейното предсказание за потъването на руската подводница Курск стана факт.

Още по темата
Оттогава последователите на Баба Ванга твърдят, че тя е предсказала атаката на Световния търговски център в САЩ на 11 септември, разрушителното цунами през 2004 г. в Тайланд, което отне живота на над 220 000 души и избирането на Барак Обама за президент на САЩ през 2008 г.

И така, какво точно казва Баба Ванга за 2020 година преди смъртта си през 1996 г.?

Британското издание Express описва най-ужасяващите прогнози на Баба Ванга за настоящата година с допълнителни коментари на Крейг Хамилтън-Паркър от Psychics.co.uk.

Сред тях е опит за покушение върху живота на руския президент Владимир Путин. Вероятно това щяло да стане в Европа.

Предполага се, че Путин ще бъде нападнат от член на собствения си екип по сигурността.

Хамилтън-Паркър не е предвидил подобен опит за нападение, но пък смята, че Путин ще постигне мирен договор с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Според предсказанията на Баба Ванга за бъдещето, мощно цунами ще нанесе удар в Азия. Ако това се окаже вярно, ще пострадат части от Пакистан, Япония, Китай, Индонезия.

Хамилтън-Паркър пък прогнозира, че през 2020 г. в целия свят ще има много екологични бедствия.

"През 2020 г. ще има много земетресения. По-специално в Япония и Индия ще се наблюдават големи трусове. САЩ също ще преживеят земетресения. Сериозна вулканична активност ще има на малък остров, но не мога да определя точно къде. Ще се стигне до спешна евакуация на населението", допълва  Хамилтън-Паркър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще експлоятират тази жена - Ванга, за да се пласират подобни статии и да се чете жълтата преса? Че то и аз мога да заявя, че в Х година ще има цунами и земетресения по света. Както и покушения против държавни лидери. Най-вероятно ще стане. Пък ако не стане,прогнозата ми ще потъне просто в забвение, както става с всички останали такива прогнози. Пардон, съчинения.
68
3
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Абе вие виждате ли какво става в Китай 600 000 под карантина Вируса 20 дена се носи от заразен без симптоми Как я мислите тая работа По новините пишат коя миска има ново гадже Пълно затъмнение
67
17
 
15
 
! Отговори
ХА ДАНО! преди 4 години
Да няма путинска България!
66
16
 
11
 
! Отговори
ХА ДАНО! преди 4 години
Да няма путинска България!
65
0
 
11
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Ей много познават бе ;)))
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Хамилтън-Паркър смята, че Путин ще постигне мирен договор с Тръмп."--------------------Глyпocти и недомислици.1. Мирен договор се сключва между воюващи страни. Бай Дончо воюва ли с президента на РФ? Та нали вие години наред тръбите, че Владимир Путин го е назначил за президент. Как може агентът да воюва с началника си;2. Владимир Путин е лишен от възможността да говори за мир с бай Дончо, тъй като тази седмица се разбра, че пиндостанските служби подслушват телефона на шефа на бялата къща.
63
1
 
14
 
! Отговори
факе преди 4 години
Фейк нюз Ванга не говори с Имена, Путин или т.н. единствено е казала Курск ще потъне и то след като потъна го разгадаха, защото има град курск в Сибир, който е на 1000 км от най-близката вода и не го свързаха с подводница. Дори и да е казала нещо такова ще го разберем след като се е случило
62
2
 
13
 
! Отговори
147 преди 4 години
До 147(...) след това.Разказвала съм случая на един колега, който след пенсионирането си (бивш полковник) и работехме в едно предприятие. Служил на границата, Петрич. Казваше, че едва ли не всяка вечер били на обща софра с пророчицата. Та тя казвала, че се пази да предсказва лоши новини за да избегне паника и отчяние в двора си. Казвал е за други случаи и според него Ванга е познавала, но е давала отговор/съвет, избягвайки съобщаването на лоши новини.
61
0
 
15
 
! Отговори
147 преди 4 години
Аз познавах 2 души, които са ходили при (Баба) Ванга: тетка ми, (това е сестра на майката), за чиято дъщеря тя търсеше лек в болници, дори имаше шанс да изпрати дъщеря си на лечение във Франция, но братовчедка ми, тогава на 18 години си прочела диагнозата (лупус), и отказала да ходи на лечение във Франция; тетка ми, която работеше като медицинска сестра в химиотерапиоя, решила да отиде при (Баба) Ванга. Тя й казала: ами детето ще поболедува и ще оздравее. Но братовчедка ми почина не много (...)
60
5
 
4
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
До 60.И да ви кажа какво да направите е безмислено.Страхливи сте.
59
10
 
10
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
До 60.Няма начин,680год робство са си казали думата.Спомни си поговорката преклонена главица сабя не я сече.Робската психика ви е в ДНК-то.Да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.2020 год ще бъде знакова и ще се помни!!
58
8
 
30
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Предсказание: И през 2020 българите ще си останете *** наивен народ с робско самосъзнание.Политиците в страната ще станат по богати,Престъпноста ще се увеличи,емиграцията също.За повече само срещу заплащане.
57
2
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
А случайно нещо за индексите Dow Jones и NASDAQ да е казала? Така де, да знаем на кои големи промишлени гиганти да купуваме акции или на високо технологични компании
56
7
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Мая Манолова ще стане министър председател след Бойко Борисов....в съня си Мая разбрала от пророчицата и за това се пъне с разни проекти и изцепки!
55
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ванга е казала, че през 2020 светът ще разбере, че Русия се управлява от жена.....
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и Маите имаха нещо за 2012-та... или поне така го изтълкуваха гоУемЕте разбирачЕ! Сега пак!!! Каквото ще да става! Няма да го мисля! Все някога ще трябва да се мре! Но, дотогава - жасане, масане , пиене , ядене и още к'от дойде!
53
6
 
13
 
! Отговори
ЛЕНИН-СИФИЛИС преди 4 години
През 1894 г. Ванга предрече, че Ленин ще умре от сифилис.
52
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз в Исус или мохамед не вярвам та на тая шарлатанка ли
51
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистическа гледачка-баячка. При нея постоянно се мъкнеха принцесата, Нешка, Светлин... все такива комунистически хрантутници-***.
50
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ги измисля тези небивалици. Ванга никогаНее предсказвала нищо. Лично съм ходил при нея. Тогава до Петрич се ходеше с открит лист издаден от МВР-то. Без този документ граничарите ни връщаха обратно. Тя само отговаряше на зададени въпроси от личен характер. Казваше какво ни сее случило от какво да се пазим какво ще ни се случи в близко бъдеще и какво да не правим или да правим. За да отидеш при нея в общината в Петрич се плащаше такса. Кой ги прибираше тези стотици хиляди лева неам идея.