Зодиите, които преживяват най-лесно раздялата

На някои не им пука за старата любов
26 фев 2020 19:38, Иванка Гъркова
4
Зодиите, които преживяват най-лесно раздялата
Снимка: Istockphoto

Краят на всяка връзка дава началото на един труден период. Невинаги двамата се разделят като приятели и с топли чувства. Понякога остават неизказани думи между двамата и винаги единият страда по миналото. Дори и да вземат заедно решението да се разделят, трябва да мине време, докато започнат да си търсят нова половинка.

Според астрологията, родените под определени знаци се справят по-лесно след раздяла и за разлика от други, много по-лесно започват начисто и си намират половинка. Вижте кои са те:

Овен
Може да се каже, че Овните са доста гъвкави и лесно се приобщават към промените, случващи се около тях. Те не са от онези хора, които ще си стоят вкъщи и ще хленчат дни по старата любов. И тъй като не живеят в миналото, представителите на тази зодия реагират много адекватно и много бързо поставят своето ново начало след раздяла. Освен това мислят положително и това, че са ги изоставили не може да съсипе настроението им, нито да ги изолира от останалия свят.

Близнаци
Те са много общителни и лесно създават нови познанства. Дори и да загубят голямата си любов, ще им мине само за няколко дни. Заради своята двойствена натура, Близнаците могат да тъгуват днес, а утре вече да са си намерили нова компания. Вместо да плачат и да се обвиняват, че не са успели да запазят връзката си, те ще излязат навън, за да се забавляват.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нова порция тъпизми.Везните не са за тук.Нито пък овенът.
2
1
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
Богатите зодий я преживяват най-лесно.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Близнаците са едни от най-верните мъже, независимо от това колко лесно създават нови запознанства. Съшо така са и едни от най-консервативните що се отнася до ценности.