Тренд: Нокти в жълто

Жълтите маникюри са хит за пролетта
23 мар 2020 21:08, Ивета Иванова
4
Тренд: Нокти в жълто
Снимка: Pexels

Пролетта е почти тук и е време да разнообразим гардероба си и да заложим на нови тенденции в козметиката. Това важи и за маникюра.

Когато навън стане по-топло и слънчево, можем да експериментираме с лаковете за нокти и е подходящо да носим по-светли и ярки цветове. През зимата на мода бяха маникюрите в червено, кафяво, сребристо, златисто. Но сега е време да посрещнем пролетта и съживяването на природата с нещо колоритно.
 
Актрисата Ванеса Хъджинс вече показа тренд в маникюра, който ще е хит за пролетта. Звездата заложи на нокти във флуоресцентно жълто.
Ванеса показа акрилните си нокти в социалната мрежа Instagram. Тя дори призна, че е съчетала цвета на зимната си шапка с цвета на ноктите нарочно.
 
"Не съм сигурна какво точно правя, но просто опитвам да се изфукам с комбинацията между моите нокти и моята шапка", написала е Хъджинс към видео, в което показва маникюра си.
 
Тя е в тъмно помещение и ноктите ѝ блестят. Затова маникюрът във флуоресцентно жълто ще е много подходящ за клубове и барове - така със сигурност няма да останете незабелязани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Мойте са кафяви. Няма хартия. Корона вирусът не прощава.
2
1
 
5
 
! Отговори
Тъпи джурналя... преди 4 години
На български се казва ТЕНДЕНЦИЯ, а не trend !
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срамота, затова Господ ни наказва. Да се изфукала. На кой му пука за твойте вещерски нокти сега.