3 зодии, които са саркастични и манипулират

Ето кои са те
2 апр 2020 15:09, Ивета Иванова
12
3 зодии, които са саркастични и манипулират
Снимка: Pexels

Тези зодии просто умеят да манипулират. Често го правят, като използват сарказъм. Другите се объркват и не могат да разберат кога тези зодиакални знаци са сериозни и какво наистина мислят. Така тези зодии прикриват себе си и получават това, което искат. Вижте кои са те.

Скорпион
 
Фенове са на мистериите, искат да са загадъчни. Обичат да изненадват другите и да се появяват, когато околните най-малко очакват. Скорпионите отмъщават, когато другите вече са забравили за тях и изобщо не подозират какво им готвят. Тези зодии са много потайни, не издават нищо за себе си, а крият плановете си.
 
И така успяват да получат каквото поискат. Много са саркастични - това е преграда, която поставят, за да не бъдат наранени от околните. Всъщност са много чувсвителни, но не искат никой да разбира това и затова си слушат със сарказъм. Интуитивни са, знаят как да подмамят другите и винаги търсят възмездие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
До Анонимен 9Само рядко извратено същество може да ползва невероятните трудове на гениалната Линда Гудман за манипулация, че и да си признава публично!Гудман пише за ТИПИЧНИТЕ представители на различните знаци.Долнопробията прилагат информацията, като универсална!
10
1
 
4
 
! Отговори
Коза преди 4 години
Успяха да ме разсмеят. Най-близката ми приятелка е "Скорпион". Една към друга никога не сме били саркастични и манипулативни. Но не знам колко лесно им е било на останалите около нас, когато се е налагало да се борим в тандем, за да постигнем своето и в училище, и в университета. Винаги сме били дружки и все заедно, докато учехме.Днес за съжаление общуваме само през свободното си време.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пък и зодиите са по-скоро азиатски табиет, не християнски! :)
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купи си книгите на Линда Гудман, ако ги намериш. Те ще ти кажат всичко по блестящ и забавен начин. Сравнявай написаното с това, което знаеш за хора с известна за теб зодия. Има и курсове по астрология, но повечето не стават. С времето ще ти е нужно само да прочетеш рождената дата на някого, за да му направиш психологическа характеристика веднага и да предвидиш поведението му. Става и за манипулиране. :)
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв телескоп да си купя за да стана добър астролог. С бинокъла нещо не става.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По скоро-въздушните зодии.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А всички мислят Овена за наивен, глу.пав и невъздържан. Искам да съм Овен! :)
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kato znaes koi gi pise tiya nesta i se sestas za mn nesta ha ha
3
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
под написаното за "Овен"-а са подписвам.Аз лично НЕ гледам с добро око на разните "астрологии" и другите "шарении" в битието ни,но напоследък ми прави впечатление ,че "Тия с проблемите" правят учудващо точни психологични и поведенчески характеристики на отделните.."зодии"И ДА,ние НЕ сме зодии,но така или иначе времето ,в което всеки се развива в утробата и се появява на бял свят НЯМА КАК да не ни оказва влияние в последствие.
2
1
 
2
 
! Отговори
Ягадагаду преди 4 години
Лоши зодии, лоши, лоши... въйййй
1
0
 
4
 
! Отговори
чесъна преди 4 години
бандитски зодии