Според зодията: Песен на Тейлър Суифт

Ето коя е за вас
5 май 2020 21:20, Ивета Иванова
8
Според зодията: Песен на Тейлър Суифт
Снимка: БГНЕС

В последните години Тейлър Суифт се превърна в голяма музикална звезда, събра много награди, отличия и почитатели. Ето коя нейна песен отговаря на всеки зодиакален знак.

Овен - Shake It Off
 
Те са огнени, страстни, показват емоциите си и лесно избухват. Гледат да не съжаляват за миналото и си тръгват, без да помислят повторно. Живеят за себе и не съжаляват за бившите, знаят, че могат да се справят по-добре, както се пее в песента.

Телец - ME!
 
Дуетът на Тейлър с вокалиста на Panic! At the Disco Брендън Юри е като химн на Телците. Те се фокусират над себе си, самодостатъчни са си и обичат вниманието. Ако някой не се съобразява с тях, може да си тръгва. Ценят себе си.

Близнаци - Delicate
 
Близнаците често са обсебени от себе си и своите проблеми. Те много се грижат да имат добра репутация, за тях имиджът е много важен. Искат винаги да изглеждат добре. Искат човек, който ще ги харесва каквито са и ще приеме всички личности, които живеят в тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази беше. Вече не е. Вече е противна.
6
1
 
1
 
! Отговори
Най-много 14 години преди 3 години
И ще се колабира тоя начин на живот, колкото и да не ви се вярва нефтът ще се върти вече от север на юг! И когато и това свърши дупе да ви е яко! Но аз гарантирам, че първо тръгвам да изтрепя къде каквото видя свещенник! Особено тия с мангизите!
5
1
 
1
 
! Отговори
Война ще има! преди 3 години
Въпроса е, че няма да се използват големите запалки. И ще е конвенционална. След завъртането на цикъла от север на юг, а не както беше досега от юг на север. Говорете си каквото си искате, ама е 0.01 процент вероятността да се избегне!
4
2
 
1
 
! Отговори
И не забравяй преди 3 години
Всички струваме за него 20 стотинки. И с тях се изгори да ври!
3
1
 
1
 
! Отговори
И като се сетя преди 3 години
Че всичко това е започнало с изнасилването на палестинка от израелски тузар и после се стигнало до изнасилването на три континента и петнадесет цивилизации ми идва да гърмя свещенници в главите. Никой не го иска повече това *** превърнало се в Локи!
2
2
 
1
 
! Отговори
И когато го убиеш! преди 3 години
Отива директно при Хел и ще пие отровата на мъдростта си докато умре!
1
2
 
1
 
! Отговори
А казват ... преди 3 години
Злото ходи по хората. И когато го изгониш отива при другите, когато и от го изгонят пак при други отива и накрая Локи ще се събере само в един човек. Три камъка нагрей и се изгори. След това четири пет ножа пак така и накрая нещо от мъртвец изгаряш в себе си и няма да се върне. Но някой накрая ще трябва да го убие!