Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 май

Флиртове за Раците
18 май 2020 08:20, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 май
Снимка: Istock

Тази седмица може да има леко объркване в любовта. Венера е ретроградна, Меркурий и Нептун също ще окажат влияние върху случващото се. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои представители на зодия Овен напоследък си изплетоха паяжини“, в които тази седмица съвсем ще се оплетат. Ако сте излъгали за нещо половинката си, то истината може да излезе наяве и това да разклати сериозно взаимоотношенията ви. Необвързаните също ще се сблъскат с лъжи, които досега се правеха, че не забелязват.

Телец

Ако нямате половинка до себе си, то седмицата е подходяща да се срещнете с някоя интересна личност. Планетата на любовта Венера сега е ретроградна в областта на вашата диаграма, свързана с вашата себестойност. В резултат на това, ще се промени вярването за това какво заслужават в една връзка. Меркурий може да добави малко сложност в събитията и това да ви разочарова, особено що се отнася до любовта.

Близнаци

Близнаци, любовта се случва първо в нашите мисли и трябва да сме наясно, че я заслужаваме. Време е да се отървете от лошите мисли за себе си, от фалшивостта. Вие сте съвършени точно такива, каквито сте и ще имате човек до себе си, който ще ви обича истински. Но първо настройте мислите си позитивно, за да дойде любовта в живота ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари