Зодиите, които ще постигнат професионални успехи през юли

През следващите дни просперитетът ще е на ваша страна
2
Зодиите, които ще постигнат професионални успехи през юли
Снимка: IStock

Обзалагаме се, че сте привлечени от астрологията по няколко причини. Обичате да научавате за зодиакалния си знак, търсите астрологическа съвместимост между вас и вашия любим и, разбира се, искате да знаете как звездите ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. А може би сте любопитни и дали вашият хороскоп ще ви каже нещо за банковата сметка.

Е, имаме добри новини за вас. Ако сте родени под знака на Овен, Рак или Везни, значи ще имате късмет, защото този юли ще бъде най-добрият месец за професионални успехи за тези зодии. Но преди да започнете да мислите за следващата си покупка, трябва да знаете едно – Меркурий е ретрограден до 12 юли, което ще ви забави през първата половина на месеца.

През този период е добре да намалите напрежението върху себе си и да не започвате нови проекти, защото периодът на ретрограден Меркурий е подходящ момент най-накрая да поставите финалните щрихи върху вече започнати задачи. Въпреки това Меркурий не може да диктува целия месец юли, защото Марс също ще окаже влияние.

Тази планета ще ви насърчи да се вълнувате много от нови начинания и успехи в кариерата. Също така, няма по-добро време да поставите основите на нова задача от новолунието в Рак, което е на 20 юли. Така че се целете нависоко и не се спирайте пред нищо.

Ето какво ще донесе юли за тези три зодиакални знака:

Овен

Марс в момента се намира в първия ви дом, който отговаря за вашето самочувствие и себеоценка. Това ви кара най-накрая да се събудите от дългия и мързелив период, в който сте влезли от началото на карантината. Сега имате повече енергия и е време да решите къде ще я съсредоточите.

Повече от всичко трябва да се чувствате уверени в своите способности и сигурни в себе си, защото това ще излъчва самочувствие, където и да отидете. Хората ще забележат вашата сила, където и да сте. Този месец може да ви донесе различни печалби, така че може да отделите време и за различни игри.

На кои други знаци юли ще донесе професионални успехи, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея извадки копирате тук, щото там няма кой да им чете глупостите ли?