Месечният хороскоп за август - какво ни очаква?

Ето ги и предсказанията на астролозите
5 авг 2020 06:15, Криси Табачка
0
Месечният хороскоп за август - какво ни очаква?
Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за август 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Упоритостта ви ще достигне до невероятни висини през този месец. Амбициите ще се покачват с температурите. Ще преследвате целите си независимо от препятствията и от умората, присъща за всяко състезание и най-вече за състезанието със себе си. Във ваша полза е през втората половина на месеца да намалите темпото. Анализирайте постигнатото и подредете за пореден път приоритетите. Важно е да сте вътрешно убедени, че се движите в правилната посока.

Телец

Добрата новина за представителите на вашия знак е, че ще успеете да довършите започнатото без излишно бързане и тревоги. Ще спазите уговорените срокове, ще получите нови предложения за заетост и, което е най-хубаво, ще получите полагаемото ви се за свършената работа възнаграждение. Организирайте почивките си така, че да сте повече време със семейството и с близките си приятели, да сте повече време сред природата. Независимо, че се славите с издръжливостта си, не се натоварвайте с повече задължения, отколкото сте в състояние да понесете.

Близнаци

Мобилизирайте се максимално и бъдете готови да се справите със затрудненията без прекалени и най-вече напълно излишни емоции. Повтаряйте си, че емоциите са най-лошият съветник и не бива да им позволявате да въздействат върху преценката ви. Всички уговорки, които към момента сте пренебрегвали, отлагали или оставили недовършени ще напомнят за себе си. Особено през втората половина на месеца често ще се налага да „носите две дини под една мишница“ и никак няма да ви е лесно. Създайте си оптимална организация и уплътнявайте максимално времето, с което разполагате, стремейки се да наваксате пропуснатото към момента.

Да се мобилизират ли Близнаци и разнообразни ли ще са преживяванията на Раците, както и какво още очаква останалите зодии, в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари