Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Ето прогноза за всички зодии
9 сеп 2020 20:30, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Вземете инициативата в свои ръце, определяйте срещи, въздържайте се от двусмислени изказвания, опитайте се да реализирате желанията си преди Марс да премине в ретроградно движение. След като това се случи е възможно да ви потърси човек от миналото. Не се съблазнявайте от мисълта да поддържате няколко връзки едновременно. Шансът „от два стола да паднете на земята“ не е за подценяване.
 
Телец
 
Изненадващо ще установите, че някой, с когото поддържате чисто прагматични отношения, свеждащи се до участие в група по интереси, клубна дейност или друго подобно безобидно занимание напълно отговаря на представите ви за романтичен партньор. Изгарящото желание да разкриете чувствата си ще ви обхване почти мигновено и ще е трудно да го овладеете. Направете решителната крачка, така или иначе няма какво да губите. Ако ви отговорят с взаимност ще е награда за смелостта ви, ако ви откажат ще си спестите мъчителната фаза на чакането и неизвестността.
 
Близнаци
 
Преживяванията ще са удивителни през тази седмица. Ще получавате сигнали за романтичен интерес към вас от няколко различни посоки. Не се опиянявайте в мисълта за собствената си неповторимост, тя ще ви подведе. По-добре се опитайте да прецените кой от кандидат-половинките би ви допаднал/а най-много и отделете на потенциалното гадже малко повече внимание отколкото на останалите. Всичко, което ще се изисква от вас след като го/я спечелите е да запазите постигнатото.
 
 

2
Още от Ако щете - вярвайте
16 начина да покажете обич към половинката си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НИЩО НЕ НИ ОЧАКВА
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Очакват се метежи, бити полицаи, оставка, съд, затвор и линч на хайката ГРОБ.