Хората от кои зодии са най-популярни?

Всеки ги познава и харесва
16 сеп 2020 19:16, Ивета Иванова
8
Хората от кои зодии са най-популярни?
Снимка: Pexels

Хората от тези зодиакални знаци винаги са популярни. Всеки ги познава в училище, всеки иска да е приятел с тях и често околните им се възхищават. Когато отидат някъде, тези зодии веднага успяват да си създадат много приятели. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Лъв
 
Лъвовете винаги са като звезди, под светлината на прожекторите са и обичат вниманието. Общителни са и всеки ги познава. Те са приятелски настроени, обичат да излизат и да комуникират и хората много ги харесват. Често искат да им подражават. Тези зодии са привлекателни, енергични, оптимисти и мили. Лоялни са към приятелите. Знаят как да ви накарат да се забавлявате. Лидери са и хората ги слушат.
 
Стрелец
 
Те са много забавни, затова с тях винаги е весело и могат да ви оправят настроението. Знаят къде са най-хубавите партита и са готови постоянно да опитват нещо ново. Живеят за мига, пълни са с енергия, което ги прави неустоими и привлекателни. Имат прекрасно чувство за хумор и затова са сред най-популярните зодии. Стрелците имат големи сърца, сприятеляват се лесно и обичат да общуват с различни хора. Щедри са, не съдят и хората ги харесват много.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Аре успокой се че си се превъзбудила.Най-умните сте най-красивите ,най-добрите,най-интелигентните изобщо всичко ви е най.. Само дето всички бягат от вас като ви разберат що за стока сте.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стрелците са доста раз.вратни,по принцип. Както мъжете, така и жените. И все гледат да те клъвнат, особено жените.
4
2
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко от коя...зодия е;всички го знаят и...благославят.
3
6
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Определено си някоя, на която стрелец й е разбил сърцето.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП_милиционер е номер 1
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм виждал читав Стрелец винаги са или мрачни темерути или некви мега задръстеняци. Има и съществена част алкохолици играещи го плейбой.