Само за жени! Хороскопът ви за ноември

Ноември ще ни донесе динамика, интересни събития
27 окт 2020 20:40, Михаела Лазарова
1
Само за жени! Хороскопът ви за ноември
Снимка: Istock

Ноември ще ни донесе динамика, интересни събития и нови възможности. Ще създаваме важни за нас връзки, ще преминаваме през конфликтни ситуации, а някои приятелства ще приключат. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През ноември връзките с хора, с които сте враждували, ще се подобрят и дори някои от тях може да станат ваши „съюзници“. Месецът ще ви донесе забавни приключения. Ще се случат събития, които ще тестват лоялността на хората, на които сте имали доверие. Възможно е да направите и кратко неочаквано пътуване. Бъдете внимателни с хората, които са твърде дружелюбни с вас. В средата на месеца може да започнете голям проект, който да ви донесе успехи.

Бъдете внимателни на 6, 13, 14, 20, 21, 28.

Хубави дати са 24, 25, 26.

Жената Телец

През новия месец е възможно да влезете в конфликт с хора, с които обикновено се разбирате. Това може да се дължи на финансов въпрос, нещо свързано с имущество, недвижими имоти. Бъдете гъвкави по отношение на работата, тъй като някои проекти може да наложат бързата ви реакция. Бъдете внимателни как харчите, защото са възможни някои разходи. Като цяло месецът е положителен за вас, самочувствието ви ще се повиши. Ще взимате важни решения, но ще имате време и да се забавлявате.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 6, 16, 27, 28, 29.

Дни, в които да бъдете внимателни: 3, 10, 17. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари