Седмичен любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември

Ще взимаме важни решения
30 ное 2020 16:05, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква лунно затъмнение в знака Близнаци, което може да доведе до край на онези любовни взаимоотношения, които нямат бъдеще. Тези, които ще взимат важни решения, ще бъдат много по-смели и сигурни. Венера и Нептун ще бъдат в невероятна връзка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вие имате идеи, планове, но сякаш половинката ви не е толкова оптимистична, колкото ви се иска. За щастие и двамата ще имате желанието да разберете другия, да споделяте, да прекарвате времето си заедно приятно. Ако сте необвързани, седмицата може да се окаже интересна за вас. Приятни контакти, интересна комуникация, а може дори и ново запознанство.

Телец

Финансовото напрежение може да ви накара да се чувствате напрегнати и с любимия човек да се наложи да преразгледате бюджета си. Спокойният разговор винаги е по-продуктивен от скандалите. Хубавото е, че ще намерите решение на въпроса и дори ще можете да се насладите на романтични мигове. Ще се усещате много близки емоционално и това ще ви радва. Тези от вас, които търсят любовта, ще си върнат отново вярата в нея.

Близнаци

Лунното затъмнение ще попадне във вашия знак, което ще доведе до повратна точка. Ако връзката ви не върви добре, може да решите да сложите край. В случай че вземете това решение, няма да ви е лесно да се справите с емоциите. Но ако просто преживявате някои лични промени и отношенията ви са стабилни, тогава може да очаквате партньорът ви да бъде ваша стабилна опора, помагайки ви по всякакъв начин да се почувствате по-добре. Необвързаните може да имат приятни мигове, но е малко вероятно да започнат нова връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии