На 30 декември настъпва пълнолуние в знака на Рак

Може да сме по-емоционални
29 дек 2020 14:15, Михаела Лазарова
4
На 30 декември настъпва пълнолуние в знака на Рак
Снимка: Istock

На 30 декември ни очаква последното пълнолуние за 2020, този път в знака на Рак. Ще можем да се разтоварим от емоционалния товар, който сме носили досега. Хубавото е, че това означава, че ще се прочистим и освободим. Тежестта, която „сме носили на гърба си“, сега постепенно ще изчезне. Знакът на Рака се управлява от Луната, а тя определено ще блести ярко.

Луната представлява нашите емоции, но и това, което ни кара да се чувстваме сигурни и защитени. Представлява способността ни да се грижим за емоционалните си нужди.

Въпреки че отминаващата 2020 година бе динамична, непредвидима и трудна, Луната ще ни напомни, че не всичко е загубено и че сме достатъчно силни, за да създадем онзи комфорт, любов и топлина, от които се нуждае душата ни.

Какво може да направите на това пълнолуние? Отделете време да се вслушате в нуждите на вашето тяло, сърце и душа.

Интересно е, че 2020 година започва с пълнолуние в Рак и завършва със същото събитие. Разликата е, че сега енергиите не са толкова силни, имаме усещането, че можем да си починем.

Ракът е четвъртият знак на зодиака, а 2020 г. бе под влиянието на това число според нумерологията. Числото 4 представлява дома, това, което сме, което чувстваме в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Несмезодии преди 3 години
И пълнолунието не е в зодия, ами в левия ъгъл на прозореца, като краварката.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Хубавото е, че това означава, че ще се прочистим и освободим. Тежестта, която сме носили на гърба си, сега постепенно ще изчезне. Знакът на Рака се управлява от Луната, а тя определено ще блести ярко.''Значи некой теляк трябва да ми изтърка гърба та да падне кирта.Така го разбирам аз.Ще трябва да се ходи на баня май?
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни глупости. Настъпва пълнолуние, това винаги е свързано с промени в настроението и психиката, няма нищо общо с някакви си зодии.