Зодиите, които не могат да лъжат

Вижте кои са те
29 дек 2020 18:45, Ивета Иванова
11
Зодиите, които не могат да лъжат
Снимка: Pexels

Да изричаш лъжи и да убеждаваш хората в тях може да бъде истинско изкуство. Някои зодии го умеят перфектно, но други не са толкова добри лъжци и се издават. Ето кои не умеят да лъжат, според "Elite Daily".

Овен
 
Те са първите знаци в зодиака, което носи символика. Импулсивни са, действат, без много да мислят, бързо изричат разни неща. Доверяват се повече на инстинкта си, не премислят дълго, преди да кажат нещо. И просто нямат време да измислят и изрекат лъжа. Овните са нетърпеливи, не могат да губят време в измисляне на версии и т.н., просто действат на момента и после се справят с последствията. Освен това, те са страстни, емоционални и искрени - казват точно това, което чувстват. Понякога дори издават истината и тайни, без да искат.
 
Рак
 
Можете да видите истината, изписана в очите им, дори когато се опитват да излъжат. Понякога мислят, че трябва да излъжат, но не могат да го направят и по-скоро гледат да избягат от темата, за да не изричат лъжи. Раците са много емоционални и чувствителни зодии, което също не им помага. Емоциите и реакциите им ги издават, те не могат да прикрият какво чувстват или мислят. Дори когато излъжат, после признават истината, тъй като се чувстват зле и не издържат на напрежението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
И аз го не разбирам: преди 3 години
Защо най-висшето отличие на МОН е "Неофит Рилски" - демек отшелник свещенник християнин, още повече не ме кефи, че ми е подписано от Меглена Кунева. Още по-неясно ми е защо Бойко Борисов днес се е поклонил на свещенник в Рилския манастир, обаче е ясно, че няма да си скъсам отличието дето съм си заслужил без значение, че не харесвам името му, човекът дето ми го е подписал и не харесвам, че министър председателя се покланя на християнски клоун!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сред честните зодии традиционно са дева и стрелец. Поне според класическата астрология. Тук какво са преписвали - не ми се чете.
6
0
 
3
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Ежедневно се сблъскваме с нереални твърдения, независимо кога са родени те, хората, родени в различните месеци, и са еднакви, всичките, няма разлика ...
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде без провокация и глупави Статий постоянно пишете различно за всяка зодия
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедо ми казваше "Ако искаш да си в добри отношения с хората,не им пречи да лъжат"
3
8
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Единствените,които не лъжат са животните!
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни глупости!
1
2
 
14
 
! Отговори
Зодиак преди 3 години
Кат станеш министър или премиер, вече може да лъжеш идеално. Независимо от коя зодия си.