Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 февруари

Възможни са конфликти
15 фев 2021 12:20, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 февруари
Снимка: Istock

Очаква ни динамична любовна седмица. Сатурн ще се срещне с Уран, който сега е в знака на Телец и за някои представители на зодиака са възможни промени. Като цяло, романтичното настроение от седмицата на Свети Валентин почти няма да се усеща. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Сатурн се движи така, че ще окаже влияние върху любовния ви живот. Възможно е да станете по-несигурни по отношение на някои любовни въпроси. Ще искате да получавате онази любов, за която толкова копнеете. Сатурн ще срещне Уран, а това ще ви помогне да престанете да следвате онзи модел в любовния ви живот, който не ви удовлетворява. Хубавото тепърва предстои.

Телец

Марс ще повиши вашата привлекателност, ще ви стимулира в любовните желания. Ако сте сериозно обвързани, това е чудесно и трябва да се възползвате от неговата енергия. Тези Телци, които изпитват емоции към някого и се срещат с него отскоро, трябва да внимават. Не бъдете напористи. Вашата страстна природа може да бъде погрешно разбрана и да останете разочаровани.

Близнаци

Любимият човек иска да изследва света и да разшири хоризонтите си, но вие като че ли изобщо не искате да е така и това може да се превърне в основна пречка помежду ви тази седмица. Въпреки че Близнаците са любопитни, по някаква причина няма да бъдете на една вълна с половинката ви. Хубавото е, че това ви настроение ще бъде краткотрайно и няма да нанесе сериозни вреди на вашата връзка. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диалог към снимката:- Земи тоя сок, писе.- Благорадско.- А нещо друго да ти дам искаш ли?- Може, може, хороскопа позволява...