Любовен хороскоп за март за всяка зодия

Очакват ни вълнения
5
Любовен хороскоп за март за всяка зодия
Снимка: Istock

Март месец ще ни донесе много вълнение в любовен план. Събитията ще се менят постоянно, емоциите ни също. Въпреки това ще има романтика, задълбочаване на връзките. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

През новия месец представителите на зодията ще се нуждаят от повече увереност. С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол, но не всички ще се окажат подходящи за връзка, което може да ви разочарова. Възможно е някой да не отговори на емоциите ви или да се впуснете във връзка, която трябва да е тайна поради някакви причини. Краят на месеца ще е подходящ за нови дългосрочни връзки и ще се радвате на подкрепата на Венера. За сериозно обвързаните Овни, март ще бъде спокоен и хубав за любовта.

Зодия Телец

Още в първите дни на март Венера ще бъде в добра позиция към Уран, което ще ви даде свобода и лекота. Очакват ви нови контакти, активна комуникация, ако все още си нямате половинка. Връзката между Венера и Нептун пък ще доведе до промени в любовния живот.

Периодът от 15 до 29 март е най-благоприятното време за романтични срещи, годеж и дори брак. Сериозно обвързаните Телци ще имат хубав месец, ако не търсят забавление извън връзката си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като лежа друже кои ти чист и снега кои ходи в студа в дъжда ти къде на топло къде бе когато само аз бодърствам на луната Лиси спи е щосега аз ли да ти мълча няма да стане телевизията ще извикам гарантирам го
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека види аз лежа аз не правя нищо аз съм никои аз нямам мнение само тои се признава да така е знаеш ли защо защото сме никои а ти си лидер шев всичко можеш на много пари си дано се наядеш желая ти успех