Как да поддържате интереса на мъжа до вас?

Освободете се от багажа на предишните връзки
16 мар 2021 23:00, Михаела Лазарова
37
Как да поддържате интереса на мъжа до вас?
Снимка: Istock

Ако сте срещнали човек, когото харесвате, на когото сте привлекли вниманието и когото определено искате да задържите, трябва да използвате някои малки женски трикове, за да направите така, че да не изгуби интерес към вас.

Ето какво можете да направите, за да поддържате интереса на мъжа до вас.

Не се опитвайте да докажете, че сте по-добра от него

Оставете мъжът до вас да чувства нуждата ви от него. Оставете го да ви помага. Не се представяйте като невероятно силна жена, която може да се справи с всичко, дори с най-тежката мъжка работа. Ако има нещо по-отблъскващо и непривлекателно за мъжете, то това е жена, равна на тях във всяко отношение. Бъдете нежна и покажете уязвимата си страна.

Останете леко мистериозни за някои неща

За да поддържате интереса на мъжа до вас в никакъв случай не трябва да се разкривате напълно. Тоталното оголване на душата и емоциите, мислите и дори битовото ежедневие убиват интереса на мъжа и могат бързо да го тласнат към търсене на друга по-интересна дама.

Забавлявайте се и не усложнявайте излишно нещата

Жените много обичат да правят нещата по-сложни, отколкото са. Не забравяйте да не се цупите без причина, да не настоявате винаги да стане вашето, да не изисквате твърде агресивно от мъжа, защото това го отблъсква. Използвайте женската си тайнственост и тънкост, за да го накарате да прави това, което искате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: флиртинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
ПП преди 3 години
Нека жените изглеждат като тая на снимката и ще имат огромен интерес от мъжката страна!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглеждайте като тази на снимката и интересът му е гарантиран за поне няколко пъти. Ако можете и да си отваряте, и да си затваряте устата когато е нужно, интересът му може да остане, докато на вас ви писне от него.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Секс и разврат.
9
6
 
13
 
! Отговори
До 15, 16, 17 преди 3 години
И на кой мъж са му притрябвали престарели, надебелели, погрознели, озлобени феминистки?
8
5
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До 15, 16 и 17 ...Мъжете останахме малко бре ...Доста се отказаха и станаха ЛГБТИ.ИСТИНСКИ МЪЖ със свещ да го търсиш, повечето вече са ЛГБТИ, лигльовци и женчовци.Добре е да се върне казармата ....
7
0
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Не редовно, а задължително.
6
2
 
27
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи така и не го разбрахте ей! Как да ви кажа връзката се променя! Преминава в нещо друго! И да след 25г брак няма как секса да е като през първата година след запознанството ви! Ама някой ми твърдят, че не било така! Ми какво да ви кажа лъжете и другите и себе си! След толкова време трябва да намерите общи неща, различни от секса! И да го правите заедно! Това е нещото което може да подържа една дълга връзка! Ако щете вярвайте!
5
11
 
13
 
! Отговори
интерЕС преди 3 години
Пак сте объркали заглавието. Трябва да е: Как да поддържате интереса на жената до вас. Стига сте ги превъзнасяли тези мъже. Не са ценни, кое им е ценното
4
11
 
17
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Не мога да разбера защо в БГ все жената трябва да е тази от двата индивида, която е длъжна да държи вниманието на мъжа. Кога ще се сменят ролите?? Защо не се пишат статии и не битува мнението, че мъжът трябва да държи вниманието на жената??
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как? Пускайте му често. Но не прекалено често, че ще се пресити и ще започне да се оглежда наоколо.
2
0
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Когато гледа финал от Шампионската лига не спирайте да му задавате въпроси от сорта: - Мило, този в розовия тоалет съдията ли е?
1
6
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
С орални ласки!