Започна новата астрологична година, какво да очакват зодиите?

Ето прогноза за всяка от тях!
24 мар 2021 21:38, Ивета Иванова
3
Започна новата астрологична година, какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Новата астрологична година започна с настъпването на сезона на Овена. Той продължава от 21 март до 20 април. Овенът е първият от зодиакалните знаци и затова новата астрологична година носи свежо начало, някои промени и ни дава енергия да се преобразим. Ето какво да очакват зодиите в този период, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Те са в свои води сега и блестят! В светлините на прожекторите са, както обичат, така че спокойно да си изберат цел, да работят върху нея. Ще се представят страхотно и ще впечатлят околните. Да се насладят на сезона на Овена, ще могат да свършат доста неща, ще имат енергия и ще се забавляват.

Телец
 
Сега е времето да прекъснат връзки и проекти, които просто няма да проработят. Новата астрологична година при тях се свързва със слагане на някакъв край, със завършек на нещо. Важно е да премахнат стария багаж, но и да помислят кои връзки и проекти от миналото искат да запазят и отново да се захванат с работа по тях.
 
Близнаци
 
Сезонът на Овена за тях е много добър за социалния им живот. Прекарват време с най-добрите си приятели, общите чатове са много активни, дори Близнаците ще създадат нови приятелства. Те са много добри комуникатори и ще се чувстват страхотно като се свързват с хората. Чака ги чудесен период.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари