Пълнолуние във Везни на 28 март - кои зодии ще го усетят най-силно?

Ще търсим повече баланс
26 мар 2021 15:00, Михаела Лазарова
2
Пълнолуние във Везни на 28 март - кои зодии ще го усетят най-силно?
Снимка: istock

На 28 март настъпва пълнолуние в знака на Везни. Тогава Слънцето в Овен формира „опозиция“ на Луната във Везни. Емоциите ни ще се усещат силно, а темите, които ще ни вълнуват ще са романтиката, драмата в отношенията.

В полярността Овен-Везни, Овенът представлява „себе си“, а Везните представляват „другия“. Това пълнолуние ще ни накара да осъзнаем добре нуждата си от взаимоотношения и всичко, което изисква тяхното поддържане, като компромиси, комуникация, мило отношение и балансиране.

Ще търсим равновесието между задоволяване на личните ни нужди и съобразяване с нуждите на друг, който е важен за нас. Пълнолунието във Везни напомня за дипломатичната съсредоточена върху равенството и справедливостта същност на Везните. От друга страна, Слънцето в Овен цени автентичността и независимостта.

Но тук ще се намесят и Венера, Сатурн, Марс. Това означава, че напреден план излизат партньорствата. Може да имаме полезни такива с по-опитни хора и да видим ползите от тях. Възможно е да структурираме или опростим живота си по значителен начин и това да доведе до големи подобрения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
2
 
! Отговори
НОНИ преди 3 години
Празноглавец, като теб !
1
21
 
17
 
! Отговори
Мушмурок преди 3 години
Обикновено пълнолуние се усеща от този който има празноглaвиe.