Двойките зодии с голяма химия, но токсични отношения

Ето кои са те
30 мар 2021 21:46, Ивета Иванова
5
Двойките зодии с голяма химия, но токсични отношения
Снимка: Pixabay

Има някои двойки, които просто не могат да спрат да се карат. Те са привлечени един от друг, има голяма сексуална химия между тях, но отношенията им са токсични и не могат да създадат стабилна и спокойно връзка. Eдин ден се карат, на другия се сдобряват; приятелите им често се чудят защо не скъсат окончателно. Вижте кои са, според "Your Tango". 

Овен и Лъв
 
Това са два огнени знака, които, по принцип, си приличат. Имат общи неща, много страстни са, силен тим са. Но между тях има жестоки скандали, точно защото са много страстни, огнени зодии и всеки иска да бъде лидерът във връзката. Прегарят, когато са заедно, спорят много, но караниците понякога им се струват лечебни - така виждат, че работят върху проблемите заедно. Харесва им, че другият е честен и истински, като тях самият, дори когато не се разбират. Но нито един не отстъпва. Лъвът става арогантен, Овенът - импулсивен, има много обиди, но бързо им минава. Сексуалната химия е много силна.

Телец и Скорпион
 
Води се, че те си подхождат. Телецът е земна зодия, Скорпионът - земна. Това означава, че Телците са стабилни и сериозни партньори, точно това, което търси лоялният Скорпион. Но и двете зодии са чувствени, имат високи критерии в любовта и емоциите ги владеят. Връзката е съставена от постоянни изблици, много секси и емоции, караници , но които са полезни. Трудно им е да запазят връзката само платонична, тъй като между тях има голяма сексуална химия. Но отношенията им са сложни. И двете зодии са много големи инати, никой не отстъпва, всеки държи на своите принципи. В някои случаи, те изглеждат като противоположности, които се привличат. Така има проблеми и кавги. Телците бавно се откриват пред човека до тях, защото са внимателни, което прави Скорпионите подозрителни. Но емоционалната им връзка е много силна.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Скорпионът - земна" и спрях да чета!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжа- Скорпионът не е земна, а водна зодия, така че едва ли е достоверно и останалото в текста.
1
0
 
9
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!