Как да се храните правилно и да сваляте килограми?

Ето някои съвети
1 апр 2021 19:46, Ивета Иванова
3
Как да се храните правилно и да сваляте килограми?
Снимка: Pexels

Начинът на хранене е много важен за доброто здраве. Има някои основни правила, ако искате да запазите здравословно тегло или дори да смъкнете малко килограми и да се почувствате добре. Вижте кои са те, според "Your Tango".

1. Пийте вода
 
Хидратирането е много важно за доброто здравословно състояние и намалянето на килограмите. Например, най-хубаво е да замените подсладените напитки (газирани питиета, сокове и т.н.) с вода. Така значително намалявате приеманите калории, а и дори пестите пари. Проучвания показват, че увеличаване на приема на вода се свързва с по-малко трупане на килограми. Изследванията показват и, че ако пиете една чаша вода преди хранене, това заслива метаболизма и така горите повече калории.
 
2. Поемайте оцет
 
Химически, оцетът е оцетна киселина, която, при консумиране, подобрява поемането на глюкозата от мускулите. Ако добавите 2 чаени лъжици оцет на ястие, което е с висок гликемичен индекс, това намалява повишаването на захарта в кръвта с 23%. Може да заложите на ябълков оцет. Слагайте го в сосовете, салатите и подходящите ястия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не яжте преработени храни, по възможност търсете домашно произведено
1
1
 
2
 
! Отговори
и повечко секс преди 3 години
преди и след хранене