Кои цветове да изпробвате в пролетния си маникюр?

Вижте кои са най-актуалните нюанси за ноктите
5 апр 2021 18:00, Иванка Гъркова
1
Кои цветове да изпробвате в пролетния си маникюр?
Снимка: IStock

Пролетта винаги ни вдъхновява с цветовете и ароматите си. Макар да се намираме в поредния локдаун, нищо не ни пречи да си повдигнем малко настроението, като извадим лаковете и си направим сами маникюр. А докато стоим затворени вкъщи, може да разгледаме кои ще са най-актуалните цветове този сезон.

„През пролетта всеки винаги иска малко повече цвят, но тази пролет настроението е малко по-фино и хладно“, казва пред The Cut маникюристът Бритни Бойс, която рисува по ноктите на много знаменитости. По думите ѝ, много от хората проявяват така наречения „предпазлив оптимизъм“, което се отразява и на цветовете, които носят по време на пандемия.

Макар все още да не сме се върнали към нормалния си начин на живот, нюансите по ноктите ни този сезон ще се опитат да ни накарат да се разведрим макар и за малко.

Кои са най-актуалните цветове за пролет 2021?

1. Слънчевожълто

Никой не обича да има пожълтели нокти, но що се отнася до лакирането с жълто, то привлича положителни емоции и се свързва с по-топлото време и цветовете на растенията.

Според Кристина Грант, която обожава топлия цвят, различните нюанси на жълтото напомнят за слънцето и предизвикват нашите усмивки.

Може да изберете по-светло или по-тъмно жълто, подобно на това на горчицата, която обичате да похапвате. Дали на всички нокти или на част от тях, този цвят ще разчупи вашия маникюр.

2. Пастелнолилаво

Както вече стана ясно, лилавото, напомнящо на лавандула, е хит в гардероба ни за пролетта. Ще го видим и по ноктите. За разлика от по-тъмното, то е доста нежно и отива на зелените тонове, които също се търсят този сезон.

Маникюристът Канишия Самс посочва, че всички оттенъци на люляка, който цъфти през пролетта, са актуални. В тази връзка, освен светлолилаво, може да си купите и по-тъмно, с лек розов оттенък.

3. Шартрьоз

Шартрьоз е вариация на светлозеленото. Някои го наричат резедаво, като тази пролет този нюанс с лек неон в него ще е истински хит. И тук не става дума за рисуване на определени флорални мотиви, а за лакиране на цялата плочка.

„Това е любимият ми цвят за пролетта. Ярък, но в същото време мек“, казва още Самс.

Резедавото, което бе предпочитано през 70-те отново се завръща, като то е за дамите, които винаги имат по-смел избор за своя маникюр.

Вижте още идеи за маникюр през пролетта в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яс имам ногти само на малкото пръс, да си чистим ушите и зъбите.