Според зодията: Какво мразят мъжете от дън душа?

Не засенчвайте Лъва, а Стрелеца не го ограничавайте!
Обновена: 5 май 2021 18:40 | 5 май 2021 18:12, Теодора Драгоева
12
Според зодията: Какво мразят мъжете от дън душа?
Istock

Според астрологията всеки зодиакален знак си има свои специфични черти на характера. Всяка зодия прави неща, които дразнят околните и обратното – всеки знак се сблъсква с поведения и отношения от страна на другите, които мрази от дъното на душата си.

Ако искате да откриете какво не понася вашия любим мъж, въз основа на неговия звезден знак и да разберете защо това е така, четете по-надолу:

Овен – Не му губете времето!
 
Овенът не обича да бъде задържан от нищо и от никого. Ако вашият мъж е Овен не го карайте да чака и не му губете времето, защото рискувате да изригне като вулкан. Този огнен знак е известен с това, че е нервен по натура и че губи бързо самообладанието си. Агресивният и импулсивен Овен не може да понася хората, които се пречкат на пътя му, които се преструват, оплакват и/или самосъжаляват и заради това тяхно поведение, той трябва да забави своето темпо.
 
Телец – Не го пришпорвайте!
 
Телецът е човек, който обича да обмисля нещата дълго и едва тогава да вземе своето решение, така че никога не се дръжте припряно с мъж от този знак. Той си има свои собствени представи за време. Телците имат притежателен характер и наистина се обиждат, когато хората се опитват да откраднат от тях нещо, което им принадлежи, включително и времето им. Освен това наистина ще разстроите своя Телец, ако не вземате предвид винаги и неговите мнения и идеи.
 
Близнаци – Не го прекъсвайте, когато говори!
 
Близнаците обожават да общуват, така че никога не спирайте вашия мъж да си изказва мнението. За приятелски настроените мъже от този знак комуникацията е от първостепенно значение. Никога не прекъсвайте вашия любим, докато говори. Това ще го подразни и дори може да го обиди, защото той е убеден, че се изразява увлекателно. Също така никога не му казвайте да млъкне – все едно му удряте шамар. Никога не му поставяйте условия и ограничения в общуването.

Рак – Не го критикувайте!
 
Мъжете от зодия Рак могат да бъдат малко несигурни и не приемат добре критиките, така че никога не играйте емоционални игри с тях. Ако искате да направите забележка на вашия Рак, внимателно подбирайте думите си. Този сантиментален, интровертен и дълбоко интуитивен знак ненавижда всякакъв вид насилие, включително и вербалното. И тъй като Ракът много държи на семейните ценности, по-добре си премълчавайте критиките и към роднините му!.

Лъв – Не го засенчвайте!

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и са добри лидери, така че никога не ги слагайте на задния ред, на второ място, в поддържаща роля и т.н.
Егото на мъжа от този знак е доста голямо. Той може да не го каже открито, но ако някой го задмине или пренебрегне в нещо, той ще се подразни от дъното на душата си. Така че, бъдете по-скромната половина във връзката и оставете светлината на прожекторите за Лъва, ако искате да има мир в отношенията ви.

Дева – Не го поправяйте!
 
Мъжете от този знак са перфекционисти и се смятат за безгрешни, така че никога не поставяйте под въпрос техния опит. Мъжът от този знак ще посвети целия си живот, ако е необходимо, за да ви докаже, че неговата гледна точка е правилната. Просто го оставете да прави нещата по неговия си начин и не му се пречкайте. Мъжете - Деви не могат да понасят прекалено самоуверените жени, които се опитват да изменят техния план и/или метод на действие.
 

Какво мразят мъжете от другите зодии, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО ДПС БСП И ГЕРП по малко
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както за овена така и за всички останали зодии се отнася същото - никой не обича да му губят времето.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да ги командват
3
1
 
2
 
! Отговори
Зодия "Паралей& преди 2 години
Не му търсете пари.
2
2
 
5
 
! Отговори
М преди 2 години
Мъжете най-мразят празния си портфейл, а като някой друг им го каже, си изкарват злобата на него, кто че ли той е длъжен да им го напълни...
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най мразим сеяндурите упарламата да се правят на умни и да ми лазят по нервната система.