5 зодии, които биха скрили изневяра?

Дали вашата зодия е сред тях
26
5 зодии, които биха скрили изневяра?
Снимка: istock

Когато се замислите за изневяра, вероятно наум ви изскачат някои зодии, които са известни с непостоянството си в любовта. Една от тях са Близнаците. Те са склонни да губят интерес бързо. Трудните и напрегнати ситуации в любовта ги напрягат и ги карат да търсят моментална утеха на друго място, защото така е по-лесно.

Не само Близнаците са сред най-известните прелюбодейци в зодиака. Има още 4 зодии, които са склонни не само да изневерят на партньорите си, но и да го скрият и да се направят, че нищо не е станало.

Кои са зодиите, които са склонни да изневеряват и да го крият?

Овен

Овенът е огнен знак, управляван от Марс. Това е планетата на действието, агресията и силната сексуалност. Тази зодия има изключително голямо сексуално желание, но има и склонността да се отегчава лесно. Партньорът на Овена трябва да е постоянно нащрек, защото Овните имат лошия навик да изневеряват, но и да се правят най-безцеремонно, че нищо не се е случило. Дори да бъдат хванати в изневяра, те ще отричат до последно, а накрая може да прехвърлят вината и върху партньора си, обвинявайки го, че е скучен.

Овните често губят интерес, когато партньорът им не може да отговори на тяхното бързо темпо на живот. Те се занимават с много неща едновременно. Работохолици са. Обожават да са в центъра на вниманието, да получават похвали за добре свършената работа. Обичат и да бъдат хвалени от половинките си. Когато не получават обожанието им, губят интереса си и изневеряват.

Овенът е знак, който ще изневери вероятно без изобщо да се замисли. Желанията им и страстта им често им пречат да реагират разумно, а действат под диктовката на емоциите си. Правят онова, което усещат на момента. По-вероятно е Овенът да прекара една бурна нощ с някого и да се върне при половинката си, отколкото да поддържа дългосрочна афера. Овните не обичат да лъжат половинките си, затова предпочитат да не броят еднократната забежка за изневяра.

Близнаци

Сред всички зодии в зодиака, Близнаците са едни от най-големите неверници, както във физически, така и в емоционален смисъл. Тяхната двулика природа им помага да изневеряват и в двата смисъла на това понятие. Те могат да лъжат партньора си, че го обичат без това изобщо да е така. Когато изневеряват, те не смятат, че правят нещо нередно, а по-скоро че половинката им си е заслужила това с поведението си. Никога не биха си признали какво са извършили, а дори биха го повторили.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: флиртзодииинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А останалите седем тичат да си кажат след това...
9
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
losho treba da slojem kilometraja za da otcita celuvki
8
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 2 години
Ще ми обясни ли някой защо точно с тия зодии с които би трябвало да се разбирам , точно с тях не се разбирам?
7
0
 
2
 
! Отговори
тигъра преди 2 години
Стига глупости.Зодиите са измислени на времето,за да изкарва някой мързел,лъжец пари.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, какво поредно творение! Някой ще изневери и просто така ще иде да каже на половинката си "Подай ми солта. Меду другото, оня ден спах с друг/а. Сега ми подай оцета.". Пълни простотии.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До да попитам Няма дума в българския език в множествено число, която да завършва на Й!
4
0
 
17
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Освен тия пет зодии, които биха скрили изневяра, аз зная още седем, които биха го направили :)
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо заглавието е с въпросителен знак?
2
1
 
11
 
! Отговори
да попитам преди 2 години
АКО погледнеш слънчевата система от друго съзвездие, Касиопея например (без значение) горите на сегашните измислени зодий или зодии ще са съвсем различни! Т.е. зодия Стрелец може да изглежда като зодия чешмичка...или кокалче ... Разширете си гледната точка за да виждате без да гледате...
1
1
 
10
 
! Отговори
... преди 2 години
ne sme zodii