Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 юни

Някои от обвързаните Лъвове може да се разочароват
14 юни 2021 13:13, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 юни
Снимка: istock

Уран и Сатурн ще доведат до големи промени в любовта. Ще се разделяме с остарели модели на мислене по отношение на любовта. Ще търсим вътрешния диалог. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Напоследък родените под знака на зодия Овен се научиха да слушат интуицията си, когато става въпрос за любовта. Някои от вас може би са разбрали, че са попаднали в ситуация на измамно поведение и лъжи. Седмицата ще ви даде възможността да се обърнете навътре към себе си и да излекувате душата и сърцето си. Ако се намирате в сериозна връзка, ще се нуждаете от дълбоки разговори с любимия човек. Не забравяйте за романтиката и интимността.

Телец

Уран е във вашия знак и ви предоставя големи възможности за промяна. Сега имате възможността да излезете от коловозите, а в любовта вече не искате да получавате по-малко, отколкото заслужавате. Радикалният подход за утвърждаване на вашата стойност може да доведе до големи положителни промени, що се отнася до партньорствата. Сатурн, планетата на структурата, се среща с Уран. Нараства вероятността за вътрешен конфликт между поддържането на нещата такива, каквито са, в сравнение с придвижването напред с цялостно преобразяване на живота. Някои Телци ще сложат край на връзката си, докато други ще я задълбочат и ще се чувстват щастливи.

Близнаци

Раздвижване в любовния живот на Близнаците, които ако доскоро са били отдадени на рутината, сега имат желанието да въведат редица промени. Нов подход към любовта, социални контакти, интересни запознанства. Някой може да се опита да ви засрами, да ви накара да се почувствате неудобно. Не го позволявайте, само вие знаете какво заслужавате в любовта. Ако вече се намирате във връзка, планетите ви позволяват да въведете разнообразие и да се чувствате необикновено в компанията на любимия човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари