Мъж Везни: Коя е идеалната жена за него?

Какви са чертите, които трябва да притежава
24 юли 2021 22:45, Екип на Tialoto.bg
13
Мъж Везни: Коя е идеалната жена за него?
Снимка: Istockphoto

Търсенето на идеала обрича романтичните Везни на дълго пътуване по любовните вълни. Бързо се сближават и също толкова бързо разбират дали имат бъдеще с дадена жена. Ако Везните са решили, че вие сте тази, те ще превърнат живота ви в приказка в действителност. Везните са грижовни и с радост стават спътници в живота. Съвместният ви живот ще бъде красив и хармоничен, ако вашите житейски цели, интереси и възгледи съвпадат.


Везните по принцип се опитват да избягват конфликти и са готови да изгладят грубите ръбове в отношенията, което прави съюза с тях приятен и траен.

Неговата идеална жена

1. Знае какво иска от живота, но постига целта си без грубост и натиск.

2. Показва на мъжа Везни, че точно като него е готова на компромис.

3. Хармонична и честна, тя обгражда мъжа с обич и го цени.

4. Тя е коректна в общуването, не използва груб език.

3. Тя обича изкуството или се интересува от него, умна е, ерудирана.
 

13
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Vladko22 преди 1 месец
Няма значение кой каква зодия е. Който вярва на зодиите да продължи да вярва, никой не му пречи. Тая и оная зодия не били една за друга незнам си още какво, а бе бабини деветини. Щом се обичат младите да се вземат и това е.
9
0
 
2
 
! Отговори
Вива преди 1 месец
Аз и моят съпруг сме Везни, родени сме на една дата, но в различни години. Имаме 28 годишен брак, не мислим да развод и сме щастливи заедно. Хората сме толкова различни! Да не търсим непременно аналогии и обобщения.
8
5
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 месец
"Като чета писанията на хората и ми става тъжно. Незнаещи нечетящи ограничени и елементарни.Не.Не живеем един живот. Живеем много животи на земята в различни тела." Мда, и баба ти е преродена в краставица сега...
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименКато чета писанията на хората и ми става тъжно. Незнаещи нечетящи ограничени и елементарни.Не.Не живеем един живот. Живеем много животи на земята в различни тела.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименНе е вярно.! Везни и козирог и везни и дева са ! А духовно осъзнатия знае че всичко е карма имаме много сродни души и една душа близнак.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възрастна двойка мъж "Везни" и жена "Близнаци" са заедно вече повече от 50 години и дай Боже всекиму такъв добър брак. Обичат се, уважават се, грижат се един за друг. Не знам какво казват звездите за такова съчетание, но тези двамата просто са се намерили и са си паснали така, като че ли наистина са създадени един за друг.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не че вярвам на зодии, ама аз докато взема решение претеглям на кантара хиляда пъти две неща докато избера кое от двете е по-добро. Ама като отсека веднъж - няма връщане назад!Затова не съжалявам за никой свой избор.В крайна сметка живеем един живот нали?
3
8
 
4
 
! Отговори
и открито го агитира преди 1 месец
че още му е рано да се обвързва, че след време ще намери поне 10 години по-млада, ако не бърза да се ожени. Ние виждахме, че този приятел газ пи.ка от завист, вероятно защото онова момиче беше от доста заможно семейство, пък и хубава, но още наивна. И Везньото послуша интриганта, който до днес 2 пъти се жени, а Везньо до ден днешен си ходи ерген, защото след като баща му се пенсионира, вече с нищо не будеше женския интерес. Пък и живее натясно с майка си и е притеснителен по характер.
2
8
 
4
 
! Отговори
Продължение - преди 1 месец
попитал го "Ти смяташ ли да се жениш?" С две думи, сгащен на калъп и притиснат, клекнал и казал "Да". Няма да разказвам по-нататък, за да не бъде разпознат някой, но този Везни го задомиха с "грубост и натиск" и той напълно си заслужи това. Другият Везньо беше хем грозноват, хем глезено професорско синче и всички се чудихме как беше хванал хубаво и скромно момиче. Друго за нея не мога да кажа, защото бегло я познавам.Пред очите на всички нас негов приятел хем интригант, хем простоват го разубеди
1
6
 
6
 
! Отговори
Разсмяхте ме, защото преди 1 месец
се случи така, че станах неволен свидетел на щуротията на двама различни млади мъже Везни. Първият си имаше хубава приятелка, която също познавам отдавна и която имаше първите пет от изброените по-горе черти, за останалите две не знам. Но се случи така, че докато тя отсъстваше за известно време, мъжлето Везни се полакоми да кръшне необвързващо, подценявайки факта, че и момичето, и родителите му са доста хитри и нахални. С две думи, устроиха му клопка и бащата на момичето грубиянски го попитал...