Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 26 юли - 1 август
26 юли 2021 18:14, Ивета Иванова
11
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

 Овен

Настроението ви ще е нестабилно, а причините ще си останат неясни дори за самите вас. Не мислете за бъдещето, а живейте „тук и сега“. И, като си знаете колко сте импулсивни, опитайте се да не провеждате разговори, целящи изясняване на отношенията или коментиране действията на любимия човек. Със сигурност ще „настъпите мотиката от погрешната страна“.
Телец
През първите няколко дни не се надявайте на необичайни преживявания. Обстановката ще е спокойна, часовете в компанията на приятел/ката ви – монотонни… изобщо, нищо запомнящо се, вълнуващо и романтично. Олимпийското ви търпение и умение да приемате фактите такива, каквито са, гарантират че връзката ви не е в кризисен период. В края на седмицата той/тя ще ви изненада приятно и отношенията отново ще са наситени с положителни емоции.
Близнаци
Покатерени на крилете на собствените си желания (или мечти ако така ви е по-приятно да ги наричате) най-вероятно няма да забележите, че половинката ви се опитва да се справи с някакви затруднения, че е угрижен/а, затворен/а и прекалено мълчалив/а. Излезте от скафандъра на егоизма и се осъзнайте своевременно, за да не полетите в „пропастта на отчуждението“, от която се излиза трудно. Ще получите искрена обич в замяна на показаната съпричастност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
еле преди 2 години
па като се напие
5
0
 
0
 
! Отговори
не преди 2 години
се изненадвам пра6ти от акьл
4
1
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Мене таа седмица *** чака могу секс и други полови изненади !!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Е хааа преди 2 години
Ако тази на снимката ме очаква....Ще се прежаля.
2
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Зависи от портофела
1
0
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Някакво ефенди на снимката:)