Зодиите, които ще имат страхотен август

Вижте кои са те
Обновена: 3 авг 2021 13:55 | 3 авг 2021 13:54, Ивета Иванова
4
Зодиите, които ще имат страхотен август
Снимка: Pixabay

 Дойде месец август, лятото е в разгара си, страстите се нагорещяват и ни чакат още много вълнуващи дни на плажа, край басейна, в планината, както и луди летни нощи. Последният горещ месец носи много щастие и красиви емоции за някои от зодиите. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Влюбват се и дават воля на своята креативност. Енергията, от която са обградени, е позитивна, чиста и страстна. През периода космосът ги окуражава да отприщят креативните си инстинкти. Светът е тяхната площадка за игра и Овните ще намерят детето в себе си. Ще искат да се забавляват и да създават страхотни спомени. Нека отново повярват в магията, през месеца тя ще ги владее.
Лъв
 
Те са звездите през месеца и го знаят. Време е да заблестят. Лъвовете обичат да са на сцена, да показват талантите си, да получават аплодисменти, където ѝ да отидат. Нека през август продължат да бъдат себе си, защото са невероятни. Когато влязат в определено помещение, всеки ще ги забелязва. Тяхната естествена увереност ще ги изкара на върха, ако решат да постигнат нещо. Ще се чувстват страхотно в кожата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Несмезодии преди 2 години
Останалите и тази година няма да ходят на море.
2
4
 
4
 
! Отговори
Ян Козина преди 2 години
Аз съм зофия Лъв и напълно се доверявам на написаното от Вас. Очаквам да бъде страхотен месеца. Но ако не се случи, правете му сметка. Ще Ви пиша или ще се обадя до редакцията, за да се оплача, че публикувате невярна информация. Зодиакът е сериозно нещо.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дева е на нищо отгоре. Слънце в Лъв, Сатурн във Водолей и Юпитер - пак там, дава шансове на Овен, Стрелец, Везни и Близнаци - с тригони и секстили, особено първите две. На Лъва ще е трудно с такива опозиции. Девата - някакъв кърпеж е тук. Абе научете поне основите на астрологията, преди да си смучете статии от пръстите.