13 неща, които свекървата тайно си мисли за вас

За предпочитане е да сте в добри отношения с майката на любимия си
13
13 неща, които свекървата тайно си мисли за вас
Снимка: Istock

Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто с някой мъж, а с цялото му семейство, особено ако сте женени или в дълготрайна връзка. Неизбежно е да имате взаимоотношения и с близките му, както той с вашите. За предпочитане е да сте в добри отношения най-вече с майката на любимия си, за да бъде връзката ви безоблачна и щастлива. Когато има неразбирателства между свекървата и вас, това може да влоши отношенията във връзката ви и дори да я направи невъзможна.

Жената, която е родила любимия ви мъж, вероятно го познава най-добре независимо от това, че имате връзка от много дълго време или сте женени. Ето защо е важно да изградите добра връзка и със свекърва си, за да си осигурите безоблачно щастие с любимия си човек.

Вижте какво вероятно си мисли свекървата за връзката ви, но не го изрича.

1. Прекарала съм десетилетия като най-важната жена в живота му. Сега трябва да играя втора цигулка. Болезнено е да съм пренебрегвана.

2. Той е твой съпруг/ приятел сега, но преди всичко все още е мой син.

3. Не изглеждаш много уверена в себе си. Най-малкият коментар от моя страна се приема като критика. Опитвам се да съм внимателна с теб, но ти си напрегната, защото очакваш да съм нападателна.

4. Всяка година ти изпращам подарък за рождения ден или за Коледа, а ти не се сещаш да ми се обадиш по телефона, за да ме питаш как съм.

5. Ние майките казваме на децата си, че искаме да са щастливи. И наистина го мислим. Но тайно искаме същото и за себе си, затова се опитайте да ни разбирате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: браксвекървасемейство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Кралицата преди 2 години
Най-добре е свекървата да държи семейния бюджет на младите, всички *** под контрол и просейки милост.
6
0
 
7
 
! Отговори
До горното преди 2 години
Ти в кой век живееш? Към родителите трябва да има уважение, помощ на моменти, оттам нататък - животът на двойката е на младите хора!
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
interesna statiya licen opit mladite se obichat bez oslovno nooo naseto e nase cujdoto e cujo imago 90 procenta ot familiite obicame se nooo zapocvat opuvaniya oste sled svadbata vseki zastitava negovito ok normalnoo noo zasto se sabirat dva rodo sled kato ste se plueem postoyano naliii ee obic dvooikata bezoslovnoo treba da e odelnelno i da ne se slushat nito svekarvi nitoo otsresnata stranaa inace cel jivot opluvaniyaa i makiii vmesto da se darjat dvata roda samo drazgii i siir na horataa
4
2
 
18
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Ще посъветвам младите да уважават родителите си,но по възможност да живеят отделно от тях!Всяко поколение си има свои ценности и разбирания и свой начин на живот.Оттам идват конфликтите и неразбирателството,които често водят до разпадането на браковете.
3
3
 
17
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Свекървата никога да не забравя, че тя също е била нечия снаха...А младите ще посъветвам, за да си живеят добре, по-далеч от свекърви и подобни роднини. Едно гнезденце под наем и пей сърце. Макар че цялата тая тема сякаш се е изтъркала с времето.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се радват, че имат жени...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"***" великолепно точен си!