Според зодията: Как се справяте със стреса?

Вижте мантрата за всеки знак
14 окт 2021 19:25, Теодора Драгоева
9
Според зодията: Как се справяте със стреса?
IStockphoto

Световната пандемия, нестабилната политическа ситуация у нас и очакванията за икономическа криза са все събития, в които няма нищо „дзен“. Тоест, внасят допълнително напрежение в и без това в забързания и стресиращ съвременен начин на живот. Тъй като всички ние се справяме със стреса по различни начини, измислихме 12 успокояващи мантри, съобразени с потребността на всеки зодиакален знак. Надяваме се с тях да ви помогнем да се справите с напрежението по-лесно!

Овен
 
Вашата мантра: Движението е лек!
 
Овенът е твърде активен, енергичен знак, а движението просто го кара да се чувства добре. В същото време той е доста избухлив и стресът много му личи. Така че, когато стресът удари по-силно представителите на зодия Овен, те трябва да насочат тази своя негативна енергия в дълга разходка, джогинг, да се запишат да тренират бойно изкуство, да ходят на уроци по народни или латино танци, или на някакъв друг вид кардио спорт.
 
Телец
 
Вашата мантра: Оставам си вкъщи!
 
Мотото на социалната дистанция във времена на пандемия, а именно „останете си вкъщи“, е перфектната мантра за стресирания Телец. Той копнее след тежкия ден да се прибере у дома, да хапне нещо вкусно, да си вземе гореща вана/душ и да седне на дивана да изгледа любимия си сериал, в компанията на обичаните хора. Така че, когато светът стане твърде хаотичен, придържайте се към този план!
 
Близнаци

Вашата мантра: Винаги има с кого да си побъбря!
 
Няма нищо, което да стресира повече хората от зодия Близнаци, от личностите, които нямат позиция. Ако сте от този знак и страдате от гражданско разочарование или не одобрявате липсата на мнение на свой колега/шеф или друг познат по горещ въпрос, то обадете се на приятелите си, на близките си роднини, на хората, с които комуникацията ви е най-приятна. Дългият и забавен телефонен разговор, с любим събеседник, ще ви подейства релаксиращо и разтоварващо.
 
Рак

Вашата мантра: Утре е нов ден!
 
Ракът се стресира от почти... всичко. Хората от този знак са също така дълбоко носталгични, което означава, че всяко повтарящо се от миналото негативно събитие, може да завихри в душата им торнадо от отрицателни емоции. Но Раци, не забравяйте, че бъдещето все още не е написано и каквото и да ви се случва днес, то утре ще дойде нов ден и слънцето пак ще изгрее на вашата улица!
 
Кои мантри отговарят на останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С псувни се справям чудесно със стреса! Винаги давам съвет на по-задръстените да пробват, колко е освобождаващо.
6
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...интересен въпрос!...Защо не си продължил,обаче:..-"Телец" за жени не трябва ли да е "Крава"?.."Лъвица" за "Лъв"?..."Стрелкиня" за "Стрелец"?..."Коза" за "Козирог"?...Нема проблем...Само с "Близнаци" би се поозорил,защото няма дума от сорта на.."близнакини"...А,май има-"Близначки"....Така де,веселба да пада..
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодия овен за жени не трябва ли да е овца?
4
4
 
4
 
! Отговори
123 преди 2 години
Прекалявате с тези зодии. Всичко опира до възприятията и възпитанието на човека. Не сме зодии, колегата го е казал.
3
5
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
аз съм "Овен"...Как се справям със стреса?..-Ами много просто:..-Нито му обръщам внимание,нито му позволявам да ме завладее...Подминавам го "Като километричен камък",както се изразяваше местния интелектуалец Иван Павлов../лека му пръст!/...Така наречения "стрес" е ЗАЛЪГАЛКА за СЛАБИ и НЕУВЕРЕНИ персони!..А такива има от сека зодия..
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ядосвай се, ядосвай се...и пълни гробищата.