Юпитер стана директен, как ще се отрази на зодиите?

Вижте прогнозата
21 окт 2021 06:15, Ивета Иванова
3
Юпитер стана директен, как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay
Юпитер започна ретроградното си движение на 20-и юни и така имахме възможност да се фокусираме над вътрешния си свят и над растежа си като личности. Сега планетата на късмета отново стана директна - от 18-и октомври. Това ще донесе късмет за някои зодиакални знаци и промени за всички. Ето каква е прогнозата, според "Elite Daily".
 
Овен
 
Ретроградният Юпитер поиска от тях да помислят отново с какви хора се обграждат и да си направят изводите. Вероятно са премахнали някои хора от живота си, а и от 18-и октомври ще канят в света си само хора, на които могат да разчитат и с които могат да имат здравословни отношения.

Телец
 
Телците бяха подканени да забавят малко темпото и да проследят стъпките, които са направили. Сега отново ги чака прогрес. Идеално време да намерят нова работа, такава, за която отдавна се замислят; или пък да поискат повишение. Чака ги растеж, ретроградният Юпитер ги подготвяше за него.
 
Близнаци
 
Ретроградният Юпитер ги е накарал да са по-малко активни в търсенето на информация. Но сега отново е директен и Близнаците усещат, че нещата около тях се раздвижват. Нека си спомнят, че знанието е сила, но трябва да могат адекватно да смилат информацията и да вземат поуки, така че да намалят темпото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Алоууу Уилиии !!! преди 2 години
Радев е виновен пак ! Долу ! Да живее Боко !
1
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Атака пубеда :)))