7 тайни на Марго Роби за перфектна кожа

Как актрисата поддържа визията си
31 окт 2021 23:00, Дарена Найденова
18
7 тайни на Марго Роби за перфектна кожа
Снимка: БГНЕС
Думата „безупречен“ идва наум, когато си помислим за австралийската актриса Марго Роби. Тя може да определя чертите си като „сурови“ или „груби“, но ние смятаме, че те са невероятно красиви. Сините ѝ очи, широката ѝ усмивка и златните кичури са това, което правят Роби една от най-хубавите дами в Холивуд.

Актрисата е изключително отдадена на професията си, показвайки таланта си във „Вълкът от Уолстрийт“ на Скорсезе, където си партнираше с Леонардо ди Каприо, както и в „Аз, Тоня“, играейки заедно с Алисън Джени. Роби обаче рядко говори за себе си и личния си живот. За щастие на феновете, тя не крие рутината си за разкрасяване и разкрива какво се крие зад безупречния ѝ вид.

Може да си мислите, че Марго е любител на грима, тъй като прекарва голяма част от времето си пред камера или на червения килим, но истината е съвсем друга. Като една истинска австралийка, тя предпочита простите неща, що се отнася до грим и козметични продукти. „Винаги нося монохроматичен естествен вид“, казва тя. Правилото за простота важи и за грижата за кожата, което улеснява придържането към безупречен вид.

Ето как да постигнете красота като тази на Марго Роби

Без грим в леглото

Мултифункционалността е второто име на Роби, поне що се отнася до измиването на лицето. Тя винаги започва с почистване под душа, но не прави прекалено много стъпки, защото просто няма необходимото време. Затова се придържа към простите рутинни грижи за постигане на чиста кожа.

За измиването на лицето си тя използва почистващо средство с аминокиселини, екстракт от алое и протеини. То премахва мръсотията по повърхността на кожата, балансира хидратацията и осигурява по-меко усещане. Актрисата не забравя и за скраба, дори и да е уморена от дългия ден на снимки или купонясване до късно. „Без значение колко съм била гримирана, никога не си лягам с грим. Няма и да го направя“, казва Роби.

Не обича козметичните намеси

Роби не се страхува да опита ново лечение и грижа за кожата, което не включва хирургическа намеса. Всъщност тя обича да експериментира с местни продукти, когато посещава чужда страна. Една година Марго и приятелката ѝ Соф заминават за Филипините, където се подлагат на процедури с глина и бананови листа. Двете дами седят по този начин в продължение на три часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: звездиМарго Роби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
И тя като Дженифър Лоурънс се маже редовно и обилно с юнашко мляко.
9
1
 
0
 
! Отговори
Мхм преди 2 години
Дрон.
8
1
 
0
 
! Отговори
Хмх преди 2 години
Кон.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
6
0
 
3
 
! Отговори
Онзи преди 2 години
Семенната течност, е доказаният продукт, за най-гладка кожа. И това не е бъзик, а самата истина. Почти всички кремове, на най-скъпите производители имат % на животинска семенна течност.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредната *** вуйна която се прави на ученичка, прилича на озъбено чудовище
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е тази?
3
0
 
13
 
! Отговори
Грим преди 2 години
Каква кожа видяхте върху двата сантиметра грим?
2
0
 
9
 
! Отговори
Ухкотьооо преди 2 години
Само да ми дойде...
1
15
 
17
 
! Отговори
Православна преди 2 години
Марго Роби e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.