Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 ноември

Раците да внимават
3
Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 ноември
Снимка: Istock

Очакват ни напрегнати дни по отношение на любовната комуникация. Има как да избегнем конфликтите, съобразявайки се с това как говорим и действаме. Планетите, които ще са отговорни за това напрежение са Меркурий, Сатурн, Марс. Слънцето и Нептун ще се опитат да балансират настроенията ни. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни определено ще избягват сериозните теми свързани с финансите, освен ако не си търсят проблеми с партньора. Звездната карта показва, че е възможно двамата да имате някои притеснения в тази посока. Възможно е да стигнете до някакво решение, но как ще се случи зависи от двама ви. Необвързаните представители на зодията, които изпитват емоции към някого, може да изпитат някои разочарования от отношението на човека към тях.

Телец

Телците ще имат нужда да се чувстват подкрепени от любимия човек и така и трябва. През тази седмица е възможно да се разочаровате в работен план, а ако очаквате любимият човек да прояви разбиране към вас, да ви утеши, в замяна може да получите обратното. Това допълнително разочарование може да доведе до конфликти помежду ви. Необвързаните Телци, които не постигнат успехи в любовта, не бива да се отчайват, защото звездите съвсем скоро са им подготвили изненади.

Близнаци

Близнаците, които са във връзка също трябва да бъдат внимателни, тъй като и при тях има риск да се появят някои разногласия, конфликти. Не се увличайте в дребните детайли, не бъдете дребнави един към друг. Самотните Близнаци може да имат трудности по отношение на това да допуснат нов човек до себе си. Опции няма да ви липсват, но минали спомени за отхвърляне може да блокират новите ви възможности за връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много скъпо тая година зелето бе!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за какво да внимават раците така и не разбрах