Зодиите, които лесно ще ви изоставят

Вижте кои са те
25 ное 2021 14:45, Ивета Иванова
4
Зодиите, които лесно ще ви изоставят
Снимка: Pexels

Тези зодии нямат никакъв проблем с това да си тръгнат. Лесно могат да приемат разделите и да премахнат от живота си хора, за които смятат, че на токсични и с които не виждат как да си оправят отношенията. Те не могат да понесат да бъдат предадени и не прощават. Вижте кои са, според "Times Of India".

Водолей
 
Те не понасят хора, които лесно лъжат или предават близките си. Ако партньорът ги лъже и мами, просто няма прошка или смисъл да продължат напред. Водолеите няма да губят време и много бързо и лесно ще го изоставят. Не са прекалено емоционални и чувствителни. Ако половинката моли за прошка, първоначално може да се преструват, че са простили, но никога няма да забравят стореното.
 
Лъв
 
Много верни и предани зодии, за тях лоялността е изключително важна. Обикновено са много мили и щедри към хората, помагат и няма да оставят близките си сами в труден момент. Но няма да са лоялни и добри към тези, които не заслужават тяхното внимание и тяхната помощ. Лъвовете не вярват в даването на втори шанс, горделиви са и просто си тръгват.
 

4
Още от Ако щете - вярвайте
Причини, заради които цикълът е по-тежък и неприятен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Извинете, но вече пишете ПЪЛНИ простотии. Дори не са простотии, а простотиЙ.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сложихте ли зелето?