Ниски ботуши през зимата - ето с какво да ги съчетаем

Те са ключът към топлия и удобен външен вид
28 ное 2021 19:23, Дарена Найденова
6
Ниски ботуши през зимата - ето с какво да ги съчетаем
Снимка: iStock

Във втората половина на ноември сме. Вече напълно сме прибрали джапанките, чехлите през пръсти, сандалите, банските и късите панталони и ръкави. На тяхно място се настаниха ботите, високите маратонки, палтата, пуловерите и ватираните дънки. Все още няма сняг, което ни позволява да отложим обуването на ботушите с няколко дни, но този момент все някога ще настъпи и трябва да бъдем подготвени за него.

През последните няколко години в челните места при обувките се настаниха така наречените UGG ботуши, характерни с ниската си височина и топла вътрешност. Те се предлагат в разнообразни цветове и са подходящи за всякакви възрасти и поводи.

Между обувките за офиса, райските домашни чехли, удобните дрехи и аксесоари, повишаващи топлината, ниските ботуши се утвърдиха като етикет, който хората познават, обичат и желаят.

Дори знаменитостите обичат да носят подобни модели, като се възползват максимално от гъвкавия и неутрален дизайн. Разбира се, мнозина все още свързват тези емблематични кафяви чифтове с обикновена визия с дънки и пуловер, но кой казва, че не можете да носите ботушите с рокля? Или пък със разкроени панталони?

За да ви предоставим достатъчно модно вдъхновение за зимата, събрахме няколко одобрени примера по-долу

С дънки

Банално, познато, клише – наречете го както искате, но дънките и ниските ботуши вървят ръка за ръка както огромните пуловери и ботушите до коляното. Визията е класическо зимно съчетаване, но не се ограничавайте до тесни дънки, прибрани в обувката. Моделите с по-широк крачол също биха се съчетали добре с ботушите, така че изборът е изцяло ваш.

С клин

Въпреки че дънките може да са прекалено очевидно съчетаване с ботушите, не забравяйте за клиновете. Чифт изкуствена кожа може да добави елегантен или твърд контраст към пухкавите обувки, докато спортният клин може да разнообрази удобната естетика.

Още идеи, с които да съчетаете ниските бутожи вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ниските боти са просто ужасни, 95% от случаите не стоят добре.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С пижама на шотландско каре. Тази зима няма да се излиза от къщи, та ще си разхождате ботушките от леглото до кухнята и обратно.
3
3
 
5
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Най-обичам да видя в такива ботушлета, бели тлъст'и глезенчета.. направо ми се пълни душата :) .. Как може да отделяте толкова внимание на дрехите, а на здраветео си хич??!!Как може да пиете кафета по 1 час всеки ден, вместо да поработите върху себе си (дали език ще учите, или ще спортувате, или книжки ще прочетете..-избора си е Ваш)..?Хвала на мързела Ви, чрез него аз живея доволно и щастливо!!.. не е нужно да съм много работен или да блестя с ум, почти без напъни съм добре платен :)
2
3
 
1
 
! Отговори
ЧрезСРС и конвенцион преди 2 години
Борисов убива Българи, полудял е, мутрите стрелят на месо.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търся зимни джапанки на промоция.