Време за промени: Новолуние и слънчево затъмнение

Моментът да бъдете честни и да сте готови за ново начало
Обновена: 3 дек 2021 20:39 | 3 дек 2021 20:14, Дарена Найденова
1
Време за промени: Новолуние и слънчево затъмнение
Снимка: iStock

С преминаването на лунното затъмнение и пълнолунието, както и началото на празничния сезон, бихте си помислили, че Вселената ще ни предложи малко почивка от драматичните астрологични събития. Но има причина затъмненията да имат свои собствени „сезони“ и ние все още сме в средата на последния от годината. И когато първата седмица на декември приключи, последното новолуние и слънчево затъмнение за годината ще се случат в променливия огнен знак Стрелец.

И въпреки че е новолуние, можете да усетите, че определена глава от живота ви се затваря, тъй като това пък ще бъде последното слънчево затъмнение от поредицата Стрелец-Близнаци, която започна на 5 юни 2020 година.

Този интензивен момент, променящ ежедневието ни, ще започне на 4 декември точно в 9:42 сутринта българско време и ще бъде сигнал за събуждане да бъдем честни, открити и готови за промени, които неизбежно ще се появят на хоризонта. Бъдете готови да приключите глава от живота си.

Новолуния, които се случват, когато увереното Слънце се сдвои с търсещата сигурност Луна, обикновено предлагат възможност да получите яснота около нова глава в живота си, която искате да напишете през следващите две седмици, когато ще настъпи следващото пълнолуние.

А когато новолунието е придружено от слънчево затъмнение, което се случва, когато Луната хвърля сянка върху Слънцето, интензивността на момента се засилва, подчертавайки мотивацията ви да разпознаете най-истинските си емоции, да застанете в точната позиция и да вземете инициативата в ръцете си, за да поемете по изцяло нов път.
Още за Новолунието и слънчевото затъмнение, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Ицо Хазарта преди 2 години
Една луна н....а звездата .... Грешка на езика нов съм в занаята