Мъж си докарва по 370 лв. на ден, за да стои по опашки

Британец измисли нова професия
16 яну 2022 07:56, Александър Попов
37
Мъж си докарва по 370 лв. на ден, за да стои по опашки
Снимка: БГНЕС

Британец измисли нова професия, от която да печели добри пари. Фреди Бекит взима по 20 паунда на час, за да стои на опашки вместо други хора. С това си докарва чудесен доход от 160 паунда дневно, което прави малко над 370 лева.

Мъжът казва, че професията му е дошла "естествено", че предимно богаташи го търсят, и че е "убийствено добър" в това, което прави. Тъй като е лондончанин, чакането на опашка за него се свежда до "изящно изкуство".

В добри дни мъжът печели пълната си сума за 8-часов работен ден, но това значи, че трябва да е стоял на опашка, която едва мърда, цял ден.

31-годишният иноватор споделя, че най-добрите му работни места са опашки за билети за много популярни събития, като представления в Аполо, за клиенти, които са богати на пари и бедни на време.

Клиентите на Фреди варират от млади семейства, които не искат да губят време в безсмислено чакане, до богаташи, на които не им се занимава с опашки.

Лятото е най-натовареният му сезон заради множеството събития./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
15
 
! Отговори
Моряк преди 2 години
Това го имаше в СССР още в началото на 80-години на предния век
29
4
 
27
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Тоя който е написал статията не е ходил да чака пред КАТ, за да види, че нищо ново не е измислил :) Плюс с онлайн търговията кой ти чака на опашка за билети?
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е измислил първи тази "професия". В Китай когато имат огромни задръствания продължаващи с часове, хората плащат на други за да чакат в колите им докато те работят.
27
2
 
15
 
! Отговори
Interent UK преди 2 години
Тоя Брекзит съсипа Великобритания, тия вече и интерент не могат да ползват. Няма онлайн билети там, няма жици за интернет, няма ВиФи, няма нищо. Само опашки имат, да им изпратим треньорите по висене на опашки и ориентиране в опашка от 1989 - 1996 г. Нашите са олипийци в този спорт: Старши треньор и заслужил майстор на спорта по висене на опашки - Жан Виденов, помощници Димитър Костов и Румен Гечев, кондиционен треньор Мими Виткова. Съвпадението с имената на правителството от 1996 г. е случайно.
26
2
 
14
 
! Отговори
БГ програмист преди 2 години
Зарязвам програмирането и започвам да се редя на опашки.
25
1
 
16
 
! Отговори
Звездоброец преди 2 години
Явно дЖурналиста Александърчо много го е закъсал. Плащат му на брой думи, и понеже не може да измисли нищо, добре се е постарал да разтегли локумите. Забелязахте ли колко пъти е повторена думата "богаташи":...предимно богаташи го търсят...клиенти, които са богати на пари...богаташи, на които не им се занимава с опашки....
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На англетата нали нищо не им липсва, имат си и банани и тоалетна хартия? Какви са тези опашки като в соца?....Ами ***-ливада да чете ако може, ясно е написано на какви опашки се реди!:))))))))) Англия няма недостиг от нищо и с право изрита булсаткомитата!
23
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На полето се работи е трудно, британеца иска да стои или да лежи и някой пари да му дава затова.
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На англетата нали нищо не им липсва, имат си и банани и тоалетна хартия? Какви са тези опашки като в соца?
21
1
 
13
 
! Отговори
3 рубли преди 2 години
Ееееее, ама как да не е британеца иноватор и откривател на този начин на печелене на пари. Няма значение, че това се практикува от повече от 40 години от руските пенсионери по опашките. Отиваш при пенсионера на опашката, даваш му 3 рубли, отстъпва мястото си и отива и се нарежда отново и чака следващия плащаш.Ама нали сме си били винаги чуждопоклонници, ако сега ни кажат, че азбуката ни е измислена от Борис Джонсън, моментално нашите списващи ще подхванат този рефрен, без да се замислят изобщо.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анти британ преди 2 години
Не им се работи на британците. Измислят даже нови професии. Ама нали рая та от България и Румъния им работи, те само лежат, пият, а най-лошия случай се редят на опашки.
19
5
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Парите не са кой знае колко за местните цени . Един пакет цигари кафе и малък сандвич минават 20 паунда . Тука пакет цигари и кафе са 5-6 лева . Тоест разликата не е феноменална . Отделно наеми транспорт . Такива сметки без кръчмар .
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е нова професия. У нас такива всеки ден са на опашката за ваксини.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еха, един човек поне е намерил работата-мечта, за нас останалите търсенето продължава :D
16
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е бил айти, но е решил да се занимава с нещо сериозно.
15
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименпък антиваксърите си *** в къщи без даже да се усетят,че са болни
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е и с ковид тро ловете - висят на опашки за инжекции, да се снима масовка, пишат по форуми и така се изсържат.
13
1
 
9
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Така, както има и онлайн продажби на билети, винаги има километрични опашки заради многото туристи.
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглобританец измислил... Пишете го, защото не знаете, че тази професия беше популярна още по времето на дефицитите в СССР.
11
1
 
20
 
! Отговори
Мъфин преди 2 години
Човекът е находчив и предприемчив. В пъти по-добре, отколкото да зарежда чинии в миялна машина в някоя кухня или да мете улиците