Зодиите, които са егоисти в леглото

Ето кои са те
20 яну 2022 21:52, Ивета Иванова
10
Зодиите, които са егоисти в леглото
Снимка: Pеxels

Някои зодии обичат да се раздават за партньора, искат да го впечатлят, да му доставят удоволствие и да се погрижат да му бъде комфортно и хубаво. Но други мислят повече за своите необходимости и стават егоисти в секса. Вижте кои са те, според "Times of India".

Стрелец
 
При тях се получава така, защото просто не са по връзките, не се отдават изцяло на гаджето и не се привързват толкова. Рядко Стрелците имат сериозни и дълги връзки, особено докато са млади. Те обичат флиртовете, създават връзки, но без да им слагат етикети, често са и в отворена връзка. И просто опитват да се забавляват, наслаждават, да измъкнат най-доброто от нея. Това ги прави егоисти в леглото - често са непредсказуеми и мислят как самите те да си изкарат добре. Често си менят настроенията.

Козирог
 
Тези зодии са доста сериозни, работливи, прецизни, отговорни. Стават за шефове. Проблемът е, че обичат да контролират другите и да командват - пренасят това и в сексуалния живот. Харесва им да казват какво трябва да стане, да водят нещата и да виждат как партньорът ги слуша и им се подчинява; предава се пред тях. Така излиза, че се случва само това, което Козирозите искат и те винаги доминират в леглото, грижат се за собствените си желания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Абе видят ли кеша - всичко правят , идва им такова настроение, вида на мангизите прави чудеса и вдига либидото....
6
2
 
5
 
! Отговори
Нуй преди 2 години
Най противни са рогатите зодии, има ли рога в зодията не ми го хвали...
5
1
 
4
 
! Отговори
Гогу преди 2 години
Най гадни са скорпионите, хем им са жули хем нещо не им отърва, не така а по така, чакай сега по о така, оф ми нестава и накрая като я нацеля в кафявата точка и почне да вика ох майчице и всичко си идва на място.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените стрелци са огромни егоисти в кревата. Най-хубав секс съм правил с жени овен, рак и скорпион (ама от последните бягай далече след това).
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Журналистката, ти коя зодия си? За един приятел питам ;)
2
3
 
2
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Мъжете Козирози са големи егоисти, мъжете Овни също. И двете зодии са егоисти изобщо, не само в леглото, себични са гонят си интереса и са материалисти.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените Овен поне се раздават в секса макар и само заради собствения си кеф,но поне не са дървета..