3 начина, по които мъжете тестват жените до себе си

Тестовете, които мъжете правят на жените до себе си могат да послужат като обратна връзка
68
3 начина, по които мъжете тестват жените до себе си
Снимка: Istock

Мъжете тестват жените, с които се срещат. Всеки мъж си има своя представа за това как трябва да се държи половинката му, за да бъде подходяща партньорка за евентуални дългосрочни отношения. Мъжете подлагат на изпитания жените до себе си, защото искат да видят как ще реагират в дадени ситуации. В критични моменти човек показва своите черти от характера, начините, по които взима решения. Реакциите могат да са показателни за личността.

Чувствата и любовта се променят непрекъснато. С натрупване на преживявания заедно и с реакциите, които всеки от партньорите проявява си проличава дали една връзка има бъдеще или не въпреки чувствата между партньорите.

Кои са трите начина, по които мъжете често тестват жените до себе си?

1. Той не успява да ви се обади тогава, когато е казал, че ще го направи.

Сигурно първото, което ще си помислите, ако той обещае да се обади, но не го направи, е, че е несериозен, че е играч, че не ви обича, а само ви баламосва. В някои случаи това наистина е така, но в други е тест, който мъжете правят, за да видят реакцията ви. Преди да реагирате бурно, пребройте до 10 и структурирайте стратегията си. Скандалите и искането на обяснение определено не са добър вариант за реакция. Пълното отминаване на случката също.

Каквато и да е причината той да не ви се обади, определено надали е просто защото е забравил. Трябва да разплетете случая докрай, но го направете детективски с ловкост и хитрост. Ако пък той винаги ви се обажда, но само този път е пропуснал, можете спокойно да го отминете.

2. Той ви изключва от нещата, които прави.

Изключването от заниманията може да е тест. В повечето случаи именно включването в хобитата и свободното време е начин мъжете да проверят дали нежните им половинки са подходящи за тях. Но и изключването може да е тест за това как ще реагирате, когато не сте в обкръжението на любимия си и не знаете с кого е и какво прави, докато не сте заедно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно затова преди да се хванеш трябва да опознаеш човека. Дали ще го наречеш тествсеедно.
21
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 2 години
То стигне ли се до тестове от която и да е страна, по-добре да приключвате сътрудничеството
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги загрижена за другите Значи днес си била ти.
19
1
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Бъди сигурен че животът му го е върнал тъпкано.
18
0
 
4
 
! Отговори
В. до Друго наблюден преди 2 години
Не ти ли е идвало на ум че има Съдба. Имаше едно момиче, с което се познавахме много отдавна. Тя много се разкраси и стана като модел. През годините бяхме се виждали случайно на улицата в голямия град. Определяне си среща 3 - 4 пъти. Все на оживени места. И винаги не се намираме. При следващата случайна среща се кълна че съм бил там. Тя вярва. Пак се уговряме и пак не се виждаме. Има много странни работи. Е нямах телефон тогава. С кой ли не се разминах . Имах навика да оставям нещата на случайно
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не виждам мъже сега осбен п......
16
0
 
5
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До От баба си го знам//// Е, въпреки се съм възрастен,мно-о-о-го възрастен,с моята съпруга сме прекарали съвместно целият си живот.От студентската бригадата ,на която се запознахме под звуците на парчета на :The Beatles.Rolling Stones,CCR,Deep Purple и т.н. та до наши дни.Продължаваме да се обичаме и да се уважаваме,въпреки недостатъците ми и болките и мъката ,която съм и причинявал ,поради мои необмислени постъпки- но тогава бях млад и смятах ,че съм божи за колежките
15
0
 
4
 
! Отговори
До 25 Наблюдения преди 2 години
Май още се спори дали жената е човек. Питай в мюсюлманските държави жената човек ли е.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дето знае от баба си. Това го има откакто свят светува и не само за богаташите, а за всички - като навъртят годините, който може сменя старата си жена с млада. Баба ти това ти е казала, ама не върви за пропаганда и манипулация.
13
1
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Жените не са домашен уред,че да бъдат тествувани.Важна е връзката между двамата да е реална,хармонична и да няма свръх очаквания.Ако има опити за физическа доминация от страна на мъжът,никак не е добре.Също жената не трябва да е някаква ли+гла,да смята,че трябва да е носена на ръце.Това е характерно за държанките на възрастните бизнесмени,които се развеждат със своята възрастна съпруга,с която са градили дом и семество и се женят или живеят с някакво силиконово същество на годините на дъщерите и
12
0
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Уважаеми дами, минавайте всички тестове, не подминавайте и не прощавайте обиди и приемете, че малко секс реклама няма да ви навреди.
11
3
 
6
 
! Отговори
Хе хе......смях. преди 2 години
Много плитки кифли.......без мармалад.
10
1
 
4
 
! Отговори
докато преди 2 години
яде 4ове6ко у ком6ииката и вьрти по телефона
9
2
 
3
 
! Отговори
гледаи преди 2 години
си малолетната вну4ка на три ракии и не даваи акьл
8
1
 
2
 
! Отговори
и преди 2 години
извращенията ти
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кликнах на това заглавие за да прочета мнението на Специалистката. И веднага познах коя е! Нищо че от години мъж не е виждала.
6
2
 
6
 
! Отговори
Пише се преди 2 години
по-които!!! вие балгарски не сте ли учели???!!!
5
3
 
6
 
! Отговори
rusnak до 1 преди 2 години
А да не вземем теб да изпратим в Сибир на лечение???
4
1
 
13
 
! Отговори
ПОДКРЕПА преди 2 години
Това е от книгата - Как да станем гадже на Косьо Самоковеца или на Митьо Очите , тоест за Кандидат Мутреси .
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да са дашни !