Ретроградният Меркурий е тук, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
10 май 2022 13:25, Ивета Иванова
6
Ретроградният Меркурий е тук, ето какво ни очаква
Снимка: Pixabay/BrunoAlbino

Планетата на комуникациите, транспорта и технологиите, Меркурий, започва ретроградното си движение в Близнаци на 10-и май. Това означава, че може да ни очакват повече проблеми, хаос и неразбирателство. Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите са под пара, а за Везните и Водолеите периодът няма да е толкова напрегнат. На 22-и май Меркурий се мести в знака на Телец. Планетата приключва ретроградното си движение на 3-и юни. Ето какво ни очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Да внимават как говорят и какъв тон използват! Винаги живеят за мига, изразяват чувствата и мислите си, но точно сега това може да е прекалено. Нека мислят преди да говорят. Така ще си спестят много ненужна драма.

Телец
 
Да погледнат банковата си сметка. Управлението на парите напоследък им куцаше. Ако не променят навиците си, свързани с харченето, може да имат проблеми през периода. Да спестяват и избягват ненужните разходи и всичко ще е наред.
 
Близнаци
 
Те са най-големите бъбривковци сред зодиите, но през този период наистина трябва да се опитват да изслушват повече. Като постоянно говорят, изпускат страхотни разговори и създаване на чудесни връзки. Ако за малко затворят устата си и слушат, ще заздравят връзките и ще ги направят по-вълнуващи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ретрограден прескурий.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧАКА ВИ ASS RETROACTION!!...
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи, че ретгроградният Меркурий е тук? Ние го чакахме на друга дата, той баш сега се изтърси.
3
1
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
,,Ретроградният Меркурий е тук, ето какво ни очаква?,,Как какво готви се да удари Русия и затова Путин е унил,Русия трябва да удари първа, но чеченците, сирийците и голяма част от Руската пасмина са в Украйна,други не са изтрезняли от вчера от парада ,летеца Радев е в Чехия,на кого да разчита.
2
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Назад ли върви Меркурий откъдя накъдя и отдек на дек ? :)))
1
2
 
6
 
! Отговори
Боко преди 1 година
По време на ретроградният меркурий Боко от Банкя оцветява гащурите в кафево.