Само за жени! Хороскопът ви за юни

Очаква ни напредък
3
Само за жени! Хороскопът ви за юни
Снимка: Istock

Месец юни идва с много възможности, но и с динамика от планетарни събития. Като цяло е възможно да бъдем по-емоционални, дори обидчиви. Да бързаме, а не бива. Ще можем да направим редица промени, които желаем от доста време. Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп за юни месец.

Жената Овен

Ретроградният Меркурий най-накрая приключи! Юпитер в Овен даде началото на лятото на главните герои и вие, дами, сте готови да бъдете един от тях. Не бива да забравяме, че и вашата управляваща планета Марс сега е във вашия знак. Това е хем добре, хем обаче крие риск да се главозамаяте, да проявите голямо его и да се провалите в редица направления.

На 21 юни настъпва сезона на Рака, а това ще ви помогне да съсредоточите усилията си върху стабилността и грижата, особено за себе си. Ще бъдете по-смели в това да казвате истината. Ще успеете да стабилизирате връзките си с приятели, семейството, както и да се освободите от токсичните привързаности.

Жената Телец

Сезонът на Телеца беше малко хаотичен за любимите ви глезотии. Кой би могъл да се отпусне със затъмнение и ретрограден Меркурий? След всички сътресения през май, Меркурий официално става директен, а към него се присъединява Венера, вашата покровителка. Това ще стане през първите три седмици от месеца.

Съсредоточете се върху изразяването и придаването на форма на всички промени, които сте преживели през май. Независимо дали правите изкуство или не, време е да направите нещо красиво и да го оживите. Вашата сила се завръща, но въпреки това не бързайте.

Жената Близнаци

Честит рожден ден на онези от вас, които празнуват през юни! След новолунието на 30 май в Близнаци и Меркурий, който вече е директен, нещата започват да се проясняват. Меркурий ще се завърне във вашия знак на 13 юни, където му е мястото. На 23 юни пък Венера ще се присъедини към него и може да очаквате творчески прилив. Време е да мечтаете и да планирате, това е вашият месец.

Пълнолунието в знака на Стрелец на 14 юни може да ви направи малко по-емоционални. Важно е до 10 юни да не взимате важни решения. На 30 юни Нептун става ретрограден в Риби и ще засегне вашия 10-и дом на кариерата, до началото на декември. Не изпреварвайте себе си, както обичате да правите и се пазете от замъглявания, заблуди.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак простотии, но този път само за жени.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а само за мъже ?