Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 юли

Меркурий влиза в знака на Рак
0
Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 юли
Снимка: Istock

В първата седмица на юли Марс влиза в знака на Телец и ще се задържи в него до 20 август. Въпреки че новите любовни връзки може да се случват по-бавно, това всъщност няма да е лошо, но и няма да се откажем от любовта. Комуникацията по отношение на по-чувствителни теми може да се подобри, благодарение на навлизането на Меркурий в знака на Рак. Важно ще бъде да не гледаме към миналото. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първата седмица на новия месец родените под знака на Овена ще бъдат готови да покажат своя любовен интерес. Марс, който е вашата управляваща планета, влиза във вашия сектор на самооценка на 5 юли. Планетата воин е тук, за да гарантира, че сте напълно мотивирани да отстоявате своята стойност във всяка връзка или в потенциална такава.

Знаете точно какво можете да предложите, поради това не сте склонни да се примирите с никого, който не ви цени, или с всяка ситуация, в която не можете да бъдете пълноценно себе си. Каквото и да се случи, останете верни на себе си. Сериозно обвързаните ще се радват на хубава любовна седмица.

Телец

При вас, Телци, ще има значителен тласък на енергията, либидото и мотивацията да следвате най-съкровените си желания в любовен план. Без значение дали сте необвързани или имате половинка до себе си, Марс влиза във вашия знак във вторник и ще ви подкрепя до 20 август да следвате любовните си цели.

Ще бъдете и по-смели да отстоявате позицията си по отношение на жизненоважни въпроси свързани не само с любовта. Това е вашето време да преследвате това, което ви доставя удоволствие, да споделяте повече с любимия човек или да намерите своята сродна душа, ако нямате такава.

Близнаци

Драма в любовния живот може да ви накара да се чувствате изтощени през седмицата. Може дори да се нуждаете от време, за да се измъкнете от всичко – дори от настоящи или потенциални романтични партньори. Марс влиза във вашия 12-и дом на 5 юли, което може да ви накара да решите да си вземете почивка от всичко, което изисква твърде много енергия.

В резултат на това може да прекарате повече време сами през следващите няколко седмици. Това не е никак лошо. Използвайте това време, за да прецените дали действията ви всъщност ви помагат да постигнете това, което искате в любовта, или така рискувате да стане точно обратното. Ще можете да направите всички необходими корекции.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари