Как да разберете какво искате от една връзка?

Преди всичко трябва да умеете да комуникирате правилно
19 юли 2022 23:00, Михаела Лазарова
5
Как да разберете какво искате от една връзка?
Снимка: Istock

Връзките са сложни и трудни, но са необходимост. Хората имат нужда от близост, от това да бъдат приемани и обичани. Но когато имате неуспешни връзки и отново се озовете сами със себе си, няма как да не се запитате къде сте сгрешили. Може ви отговорът е по-прост, отколкото предполагате. Може би просто не сте си изяснили пред себе си какво всъщност искате от една връзка. Когато разберете това, ще ви е много по-лесно да откриете именно такава връзка, която да ви удовлетворява и да ви носи онова щастие, което си представяте.

Как да разберете какво искате от една връзка? Ето 5 начина да го направите.

1. Определете вашите основни ценности.

За да намерите точен партньор за вас, с когото да изградите хармонична връзка е важно преди всичко да сте наясно със себе си. Изяснете ценностите, които са ви важни. Базовите ценности, с които не можете да правите компромис, са от най-голямо значение за откриването на любовта с правилния за вас човек. Определете как точно искате да изглежда животът ви след време. Структурирайте си план. В това няма нищо лошо, дори напротив – ще ви помогне в търсенето на правилния човек.

2. Живейте необвързания си живот така, както бихте искали.

Използвайте времето, докато сте необвързани да живеете точно по начина, който сте искали. Не правете компромиси със себе си. Разберете какво ви радва най-много и как се чувствате най-добре. Това ще ви помогне да разберете повече за себе си и да го вложите в следващите си връзки. Ще знаете от какво наистина имате нужда в живота и ежедневието си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
-4° преди 1 година
Аз акам
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички искат едно и също- пари. Никой вече не иска обич, а иска да знае бройка на апартаменти и цифрата в сметката колко е. Другото е ала-бала.