4 зодии, които се правят на щастливи, но не са

Вижте кои са те
2 авг 2022 23:11, Ивета Иванова
19
4 зодии, които се правят на щастливи, но не са
Снимка: Pixabay/LuidmilaKot
Това са зодиите, които често се преструват, че са щастливи. Те редовно сравняват живота си с другите и просто са горделиви - не могат да понесат, че някой е по-щастлив от тях. Не искат хората да разбират за личните им проблеми или пък просто да тревожат близките, затова се правят на весели и доволни. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Овен
 
Много са упорити и големи инати, затова се преструват на щастливи често. Редовно изразяват мнението си по незрял начин и са много директни с околните, не могат да крият емоциите си. Преструват се, че са добре, защото не могат да понесат да кажат, че са сбъркали или друг да излезе прав. Защитават своята позиция. Понякога се преструват на щастливи, за да не наранят чувствата на другите.

Телец
 
Ако вярват, че могат да се доверят на човека срещу тях, те ще се разкрият, ще говорят за проблемите и предизвикателствата. Но е трудно да спечелите доверието им и те да ви вярват истински. Ако не са уверени във вас, няма да изразят чувствата си, за да не кажат нещо прекалено лично и да не го използвате срещу тях. Предпочитат да се правят, че всичко при тях е наред и да не говорят много, за да избегнат неловки ситуации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ала бала. Защо нямате статия за православието? Кви са тия бабини севитини? Блъска се рейс и загиват пътниците от всички зодии, как коментираме?
3
1
 
10
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 година
И 4-те зодии работят като "журналист" в тая "редакция"!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всеки човек щастието е различно нещо.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яма значение дали действително щастливи. Щом зодиите казват, че не сте, значи не сте. Точка! Иначе казано - аман от простотии.