Новият стар хит: Странната рокля

Какво представлява тенденцията, която се завръща?
1
Новият стар хит: Странната рокля
Снимка: Getty Images

 Ако сме научили нещо за модната индустрия, то е, че тенденциите идват и си отиват, идват и си отиват, и се връщат отново, макар и с някои незначителни корекции. Вземете например мълет роклята. Стилът първоначално стана популярен през 80-те години на миналия век и оттогава се появява и излиза от светлината на прожекторите. Така че не трябва да е изненада, че високо-ниският силует преживява ренесанс и това лято. В края на краищата, роклята наистина предлага нужната прохлада в горещините на сезона.

 
Разбира се, в мълет роклята има нещо повече от просто прохлада. Докато моделът в миналото се носеше предимно на червения килим, все повече стилисти смятат, че това лято той ще се появява и в ежедневния ни стил. Ванеса Валиенте казва, че роклята си пасва чудесно с удобни сандали, ботуши или обувки с отворени пръсти. 
 
Макар и завръщайки се с небрежен привкус, мълет роклята все още е подходяща и за червения килим. Наскоро Кели Ризо прие наградата Impact от името на покойния си съпруг Боб Сагет, облечена в черна рокля с воллани, сребърни токчета и подходящи висящи обеци. Аманда Сайфред пък мина по червения килим на галата на списание Time в драматична черна рокля с високо-нисък силует. Визията на Джордан Дън на филмовия фестивал в Кан се състоеше от розова рокля с обувки в същия цвят и обкована с диаманти огърлица.
 
Безспорно всички изброени по-горе рокли бяха великолепни, но най-добрата интерпретация на мълет роклята през 2022 година беше тази на Бела Хадид по време на модното шоу на Balenciaga в Париж. Скъпият тоалет плени всички погледи в стаята със своя впечатляващ зелен оттенък на коледна опаковъчна хартия и уникален стил. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: звездиСелена Гомес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Рокля от на баба ти старите вестници...