Ретрограден Уран, какво очаква всяка зодия?

Вижте прогноза за периода
24 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
0
Ретрограден Уран, какво очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/Ragobar

 Планетата на иновациите, технологиите и значимите пробиви Уран започва ретроградното си движение на 24-и август и то ще продължи до 22-и януари 2023 г. Сега е време да прегледаме внимателно, оценим и приемем промените, случващи се около нас, както и да обърнем повече внимание на личния живот. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Да пуснат страха и притесненията да си отидат. Ако са усещали дискомфорт, що се касае до финансите и стабилността, сега ще получат яснотата, която търсят отдавна в тези сфери. Нови възможности са на хоризонта, както и промяна на перспективата. Да не се страхуват да мислят извън кутията, да използват въображението си.

Телец
 
Да бъдат автентични и да го показват, без страх и колебание. Уран е ретрограден в техния знак, така че ще имат възможност да изразят истинската си същност и ще им стане по-комфортно, дори когато планират промени.
 
Близнаци
 
Трябва да оставят миналото в миналото. Ретроградният Уран ще ги освободи от застоя и несъзнателните привички, които им тежат. Може да става въпрост за всичко - вид енергия, чрез която саботират себе си; избягване на реалността и т.н. Най-накрая ще премахнат блокажите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари